Η “κωμωδία” με τις λιμουζίνες συνεχίζεται

Ότι και να αναφέρουμε είναι λίγο, για όλους αυτούς που θέλουν και επιμένουν να κρατάνε λιμουζίνες τη στιγμή που υπάρχουν 70,000 άνεργοι συμπατριώτες μας και άλλοι που δεν μπορούν ούτε καν τα απαραίτητα να αγοράσουν για την οικογένεια τους.

Οι βουλευτές μας ξεκίνησαν με την υπόσχεση ότι θα καταθέσουν νομοσχέδιο στη Βουλή στο οποίο θα κατοχύρωναν μόνο 20 – 25 άτομα τα οποία θα απολάμβανα το προνόμιο των κρατικών λιμουζίνων. Το κακό όμως έχει παραγίνει και πάμε από αναβολή σε αναβολή….

Φαίνεται ότι οι πιέσεις είναι πολλές και από διάφορα μέτωπα, έτσι σε κάθε συνεδρίαση της βουλής η λίστα των δικαιούχων, μεγαλώνει…..

Ας αποφασίσουν οι κύριοι βουλευτές μας, ποιοι είναι όλοι αυτοί οι οποίοι επιτρέπεται να έχουν το δικαίωμα χρήσης κρατικής λιμουζίνας και ποιοί  δεν δικαιούνται …

Αυτοί που επιμένουν και θέλουν να έχουν λιμουζίνες, ας  δώσουν από τη τσέπη τους τις χιλιάδες ευρώπουλα που κοστίζει η κάθε λιμουζίνα….

Ας σκεφτούν όλους αυτούς που αναγκάζονται να περιμένουν στην ουρά για να πάρουν τα απολύτως απαραίτητα για να ζήσουν τις οικογένειες τους από τα κοινωνικά παντοπωλεία…

Ας σκεφτούν τις οικογένειες που δεν μπορούν να πληρώσουν για το ηλεκτρικό ρεύμα στα σπίτια τους και ζούν στη φτώχεια και στη μιζέρια….

Check Also

Απαντά στον Αρχηγό Αστυνομίας η κ. Αντριάνα: Ήταν όλοι διεφθαρμένοι, μην τους δικαιολογείτε

Απαντά στον Αρχηγό Αστυνομίας η κ. Αντριάνα: Ήταν όλοι διεφθαρμένοι, μην τους δικαιολογείτε Η μητέρα …

Ευρωπαϊκό πλαίσιο για κατώτατο μισθό και Κύπρος

Ευρωπαϊκό πλαίσιο για κατώτατο μισθό και Κύπρος Από τα 27 κράτη-μέλη στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕE), …