Η Δούκισσα Νομικού με το μπουρνούζι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ… (Photo)

Η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram 10 στόχους που έχει βάλει για το 2019.

Η νέα χρονιά μας δίνει μια αφορμή για ενδοσκόπηση και η Δούκισσα Νομικού έχει θέσει τις προτεραιότητές της για το 2019.

Η παρουσιάστρια εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιους από τους στόχους της για τη νέα χρονιά οι οποίοι σχετίζονται με την προσωπική της ζωή, τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, τον γιο της Σάββα και φυσικά την επαγγελματική της καριέρα.

Αυτή την φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φορώντας το μπουρνούζι της. Η selfie της Δούκισσας Νομικού συνοδευόταν από ένα κείμενο που αφορούσε τον εαυτό της.

Ο 6ος στόχος της για το 2019 είναι να αγαπάει και να φροντίζει τον εαυτό της.

«Να μην με ξεχνάω. Να με αγαπώ, να με φροντίζω. Εμείς οι γυναίκες καλούμαστε καθημερινά να ανταποκριθούμε σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, αφιερώνοντας χρόνο στα παιδιά μας, στους άντρες μας, στους γονείς μας, στους φίλους μας. Οφείλουμε όμως να αφιερώνουμε χρόνο και στον εαυτό μας. Πρέπει να μας αγκαλιάζουμε. Να ανακαλύπτουμε τί μας ευχαριστεί, τί μας βελτιώνει, τί μας ολοκληρώνει.
Άλλωστε, μόνο αν είμαστε πλήρεις εμείς οι ίδιες θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ουσιαστική αγάπη στους γύρω μας» έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Δείτε εδώ:

 

View this post on Instagram

 

Οι 10 στόχοι μου για το 2019🌟 Ο έκτος είναι ο εξής: #Νο6 ~ Να μην με ξεχνάω. Να με αγαπώ, να με φροντίζω. Εμείς οι γυναίκες καλούμαστε καθημερινά να ανταποκριθούμε σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, αφιερώνοντας χρόνο στα παιδιά μας, στους άντρες μας, στους γονείς μας, στους φίλους μας. Οφείλουμε όμως να αφιερώνουμε χρόνο και στον εαυτό μας. Πρέπει να μας αγκαλιάζουμε. Να ανακαλύπτουμε τί μας ευχαριστεί, τί μας βελτιώνει, τί μας ολοκληρώνει. Άλλωστε, μόνο αν είμαστε πλήρεις εμείς οι ίδιες θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ουσιαστική αγάπη στους γύρω μας. #ΕιμαιΓυναικα #ΕσεναΠοιαΕιναιΗΥπερδυναμηΣου; 😉💪❤

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Check Also

Δήμητρα Παπαδήμα: Όταν έγινα μαμά ήμουν ένας σκελετός με δύο τεράστια β@@@ά που είχαν γάλα

Share Twitter Για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και τα πρώτα της χρόνια ως μαμά, …

Η κόρη του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου έχει σώμα και πρόσωπο μοντέλου

Share Twitter O Nίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, το …