Η αδερφή του Mr. Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόλησης

Η Ράντι είναι η αδελφή του μεγάλου αφεντικού του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, και έρχεται να προστεθεί στη λίστα των γυναικών που έχουν καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση εν ώρα… πτήσης. Πρόκειται για ένα κοινό μυστικό στον κόσμο των αεροσυνοδών κυρίως – που πέφτουν συχνά θύματα παρενόχλησης και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που το φαινόμενο έχει πλέον λάβει διαστάσεις επιδημίας.

Η Ράντι Ζούκερμπεργκ, ιδρύτρια και CEO της Zuckerberg Media, κατήγγειλε ότι άνδρας επιβάτης πτήσης της Alaska Air , της απηύθυνε επανειλημμένα προσβλητικά σχόλια και ότι το ιπτάμενο προσωπικό δεν έκανε τίποτα γι’ αυτό.

Σε επιστολή της προς τον αερομεταφορέα, την οποία πόσταρε στα social media, αναφέρει πως τα μέλη του πληρώματος συνέχισαν να σερβίρουν στον ενοχλητικό επιβάτη αλκοόλ και της είπαν μάλιστα να μην το παίρνει προσωπικά.

Ωστόσο, οι περιγραφές της Ράντι ανάγκασαν την Alaska Airlines να αναστείλει προσωρινά τα ταξιδιωτικά προνόμια του εν λόγω επιβάτη, κάνοντας παράλληλα έρευνα για το περιστατικό.

Έρευνα που διενεργήθηκε σε 2.000 αεροσυνοδούς αποκάλυψε ότι το 20% των μελών πληρώματος έχουν βιώσει σεξουαλικές παρενοχλήσεις από επιβάτη σε επιβάτη εν ώρα πτήσης

Check Also

Νιγηρία: Οι βιαστές παιδιών θα ευνουχιστούν! Θανατική ποινή σε όποιον βιάσει παιδί!

Share Twitter Οι βιαστές θα ευνουχιστούν χειρουργικά και όποιος βιάσει ένα παιδί θα αντιμετωπίσει τη …

Ο Σουλτάνος ”τρέχει” να προλάβει τις Ευρωπαϊκές κυρώσεις..

Share Twitter Να δείξει ένα άλλο πρόσωπο για να προλάβει τις κυρώσεις λόγω τις τουρκικής …