Η Έφη Αχτσιόγλου, παραδέχθηκε τη σχέση της με τον Τζανακόπουλο

Η Υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, σε μία χαλαρή συνέντευξη που παραχώρησε στο Rise Tv, απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν στην προσωπική της ζωή.

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε τις φήμες που την έφεραν να διατηρεί σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, αποκάλυψε με ποιο φαγητό “αντιμετωπίζει” τη μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, αλλά και ότι έχει ιδιαίτερη προτίμηση στα κορόμηλα.

Απαντώντας σε ερώτηση «σχέση με πολιτικό θα κάνατε;», η Έφη Αχτσιόγλου απαντά, γελώντας: «έχω σχέση με πολιτικό» για να συμπληρώσει: «Ε, δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;».

Ωστόσο υποστήριξε ότι δεν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του Δημήτρη Τζανακόπουλου επιχειρώντας να κάνει χιούμορ με τη δικαιολογία «είστε καλά; Έχετε ακούσει το νόμο GDPR για τα προσωπικά δεδομένα; Να είμαστε σοβαροί».

Στην ίδια συνέντευξη η υπουργός Εργασίας και «φωνή» του ΣΥΡΙΖΑ στην προεκλογική περίοδο αποκαλύπτει ότι ο Αλέξης Τσίπρας φτάνει αργοπορημένος στις συνεδριάσεις καθώς και ότι εκνευρίζεται εύκολα.

Στη συνέχεια, αναφέρει ότι όταν καταναλώνει αρκετό αλκοόλ, επιλέγει στη συνέχεια να φάει τυρόπιτα με milko, ότι η τσάντα της ζυγίζει επτά κιλά, αλλά και ότι το τελευταίο διάστημα τρώει 40 κορόμηλα κάθε μέρα. Αποκαλύπτει, επίσης, ποια είναι η αγαπημένη της ταινία, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί και ποιο το τελευταίο πριν κοιμηθεί.

Δείτε τη συνέντευξη:

https://www.facebook.com/risegr/videos/848144395552584/

Check Also

Ελλάδα – Εικονικοί εμβολιασμοί: Έτσι έπιασαν στα πράσα τη γιατρό και τη νοσηλεύτρια

Φόβους ότι οι εικονικοί εμβολιασμοί που αποκαλύφθηκαν στο ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μπορεί να μην …

Κόντρα Μαλέσκου – Καινούργιου on air: «Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα» (Videos)

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου όταν η δεύτερη, σε ρεπορτάζ …