ΗΠΑ: Το μεγάλο ειδησεογραφικό δίκτυο CBS News αναστέλλει τη δραστηριότητά του στο Twitter

Την αναστολή της δραστηριότητάς του στο Twitter ανακοίνωσε το CBS, καθώς, όπως αναφέρει επικρατούν ανησυχίες περί «αβεβαιότητας» γύρω από τη διαχείριση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης από τον Έλον Μασκ.

Σύμφωνα με τη New York Post, το CBS News είναι ένα από τα πρώτα μεγάλα μέσα ενημέρωσης που εγκαταλείπουν το Twitter μετά τις απειλές πολλών επικριτών του Μασκ θα φύγουν από την πλατφόρμα μόλις ανέλαβε την εταιρεία.

Το μεγάλο ειδησεογραφικό δίκτυο επιβεβαίωσε την απόφασή του κατά τη διάρκεια του «CBS Evening News with Norah O’Donnell» την Παρασκευή.

Η εκπομπή ξεκίνησε να μιλά για το θέμα, αναφέροντας τις μαζικές παραιτήσεις εργαζομένων στο twitter που ακολούθησαν το τελεσίγραφο του Μασκ.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου έστειλε email σε όλους τους υπαλλήλους ζητώντας τους να δεσμευτούν σε έναν «εξαιρετικά σκληρό» πρόγραμμα εργασίας, αλλιώς τους καλούσε να εγκαταλείψουν την εταιρεία.

Το τελεσίγραφο προκάλεσε αντιδράσεις, με κάποιους επικριτές του Μασκ να χαρακτηρίζουν πλέον το Twitter «κόλαση».

Το χάος που ακολούθησε από το email του Μασκ, καθώς και το βιτριολικό κλίμα που επικρατεί από τότε που ανέλαβε τα ηνία ο Μασκ δεν άρεσε στο CBS News.

Στη διάρκεια του ρεπορτάζ με τίτλο «Twitter Turmoil», ο ανταποκριτής του CBS News, Τζόναθαν Βιγκλιότι , ανέφερε: «Απόψε, την ώρα που τα ερωτήματα αυξάνονται για το μέλλον του Twitter, ο Έλον Μασκ δεν πείθει επαρκώς έχει ένα μόνιμο σχέδιο, γράφοντας στο Twitter: “Τι πρέπει να κάνει το Twitter στη συνέχεια;”».

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ, ο ανταποκριτής ανέφερε την απόφαση του CBS News να σταματήσει τη χρήση του Twitter.

Check Also

Brexit – LSE: Η αποχώρηση από την ΕΕ έχει κοστίσει στους Βρετανούς καταναλωτές συνολικά 5,8 δισ. λίρες

Η έξοδος του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ενωση μεταφράσθηκε σε αύξηση των λογαριασμών τροφίμων …

H Deutsche Bank προβλέπει ύφεση στις ΗΠΑ το 2023 και πτώση στη Wall Street της τάξης του 25%

Ύφεση στην αμερικανική οικονομία μέχρι τα μέσα του 2023 αναμένει η Deutsche Bank σύμφωνα με …