ΗΠΑ: Πεντάχρονος κάλεσε τους συμμαθητές του να παρακολουθήσουν την υιοθεσία του!

Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν η σημερινή για τους μαθητές νηπιαγωγείου στο Μίσιγκαν. Αντί για τη σχολική τους τάξη, οι μαθητές βρέθηκαν όλοι στο δικαστήριο. Όχι όμως για κακό, αλλά για να παρακολουθήσουν τον πεντάχρονο συμμαθητή τους να υιοθετείται επίσημα από την καινούρια του οικογένεια.

Ο πεντάχρονος Μάικλ, όπως αναφέρει μία φωτογραφία που δημοσιοποίησε στο Facebook η κομητεία του Κεντ, ήθελε μαζί όλους τους φίλους του. Ο μικρός φαίνεται χαλαρός, να κάθεται στην κρύα καρέκλα του δικαστηρίου, δίπλα στους θετούς του γονείς.

Ακριβώς πίσω, οι συμμαθητές του με χαρά κουνούν μικρά πλακάτ που είχαν φτιάξει, και πάνω είχαν τοποθετήσει καρδούλες.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης κάθε παιδί είπε το όνομά του και εξήγησε γιατί πήγε στην αίθουσα δικαστηρίου να γιορτάσει.

«Ο Μάικλ είναι ο καλύτερός μου φίλος», είπε στη δικαστή ο μικρός Στίβεν, ενώ ένα κοριτσάκι, που συστήθηκε ως Λίλι, είπε στην έδρα ότι αγαπά τον Μάικλ.

Συγκινητικά ήταν τα λόγια του δασκάλου, που, όπως ανέφερε, ξεκίνησαν τη σχολική χρονιά σαν οικογένεια. «Η οικογένεια δεν χρειάζεται να έχει το ίδιο DNA, γιατί η οικογένεια είναι στήριξη και αγάπη», είπε ο δάσκαλος.

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία οι μαθητές, οι δάσκαλοι αλλά και οι γονείς που πήγαν στο δικαστήριο ξέσπασαν σε επευφημίες και σε χειροκροτήματα, βλέποντας τον Μάικλ με την επίσημη οικογένειά του.

Η κομητεία εξήγησε ότι χθες γιόρταζε την ετήσια μέρα υιοθεσίας και 37 παιδιά βρέθηκαν επισήμως στις νέες τους οικογένειες. Σύμφωνα με το τοπικό ABC, η δικαστής, που μάλιστα είχε φορέσει και ένα κολιέ εορταστικό, που παρέπεμπε στα Χριστούγεννα, είπε ότι «όλο το νηπιαγωγείο ήταν εδώ για να του πει “σ’ αγαπάμε” και “σε στηρίζουμε” και ότι “δεν θα είμαστε εδώ μόνο σήμερα, αλλά όλα τα χρόνια στο μέλλον”».

Έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, ο πεντάχρονος Μάικλ έκανε και δηλώσεις στην τοπική τηλεόραση. «Αγαπώ τον μπαμπά μου» είπε, με τον πατέρα του να βουρκώνει.

Check Also

Μπακοδήμου για Μενεγάκη: Έχει συγκεκριμένα μπάτζετ, αποφάσισε να κάτσει σπίτι της

Share Twitter Η Μαρία Μπακοδήμου σε δηλώσεις της σε τηλεοπτική εμπομπή μίλησε για την αποχώρηση …

Ελβετία: Οίκος ανοχής έβγαλε λίστα με ασφαλείς στάσεις για προστασία από τον… κορονοϊό

Share Twitter Στάσεις στο σεξ που προστατεύουν από κορονοϊό – Ειδική λίστα από ελβετικό οίκο …