ΗΠΑ: Ληστές δεν ήξεραν να οδηγήσουν αυτοκίνητο με ταχύτητες! (Video)

Σε αντίθεση με την Ευρώπη, τα αυτοκίνητα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων δεν έχουν την ίδια διάδοση και δημοτικότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες έναντι εκείνων με αυτόματο που θεωρείται ουσιαστικά η στάνταρ επιλογή για το αμερικάνικο κοινό.

Τα χειροκίνητα κιβώτια είναι για τους “μερακλήδες” και συνήθως αποτελούν μεγάλο μπελά για εκείνους που δεν γνωρίζουν, ενώ κάλλιστα σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν να παίξουν και τον ρόλο του… αντικλεπτικού συστήματος, όσο και αν το τελευταίο ακούγεται αστείο στα δικά μας ευρωπαϊκά αυτά.

Μία από αυτές τι περιπτώσεις είναι και το βίντεο που ακολουθεί όπου μια συμμορία ληστών επιβαίνοντες σε ένα SUV αποπειράθηκαν να κλέψουν ένα Honda Civic, σε ένα βενζινάδικο. Το εν λόγω Civic φάνηκε ιδιαίτερα εύκολη λεία για τους συγκεκριμένους κυρίους και τους περίμενε σχεδόν με ανοιχτές αγκάλες αφού ο αφελής ιδιοκτήτης του όχι μόνο το είχε αφήσει ξεκλείδωτο αλλά τα κλειδιά ήταν στη μίζα!

Ε λοιπόν, όσο και αν ακούγεται απίστευτο, η προσπάθειά τους, που καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του βενζινάδικου, απέτυχε παταγωδώς και έγινε μάλιστα και είδηση στο δελτίο ειδήσεων του αμερικάνικου καναλιού FOX. Απολαύστε και γελάστε ελεύθερα.

Check Also

Ο Σαλμάν Ρούσντι «βγήκε από τον αναπνευστήρα, μιλάει και αστειεύεται», επιβεβαιώνει ο ατζέντης του

Σταθεροποιείται, κατά τα φαινόμενα, η κατάσταση της υγείας του Σαλμάν Ρούσντι, δυο ημέρες μετά τη …

Αυστραλία: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο αεροδρόμιο της Καμπέρας… συνελήφθη (Video)

Το αεροδρόμιο της Καμπέρας, της πρωτεύουσας της Αυστραλίας, εκκενώθηκε και ένας άνδρας συνελήφθη αφού πυροβολισμοί …