ΗΠΑ: Κατήγγειλε 9χρονο αγόρι ότι τη «χούφτωσε» αλλά τα βίντεο έδειξαν… (Video)

Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε στις ΗΠΑ η υπόθεση με πρωταγωνίστρια την Τερέζα Κλάιν, μια γυναίκα που κατήγγειλε ένα 9χρονο αγόρι ότι την «χούφτωσε».

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κλάιν περίμενε στην ουρά ταμείου σε μπακάλικο. Όπως είπε στους αστυνομικούς, τους οποίους κάλεσε, το μικρό αγόρι της έβαλε χέρι. Το τηλεφωνημά της, μάλιστα, το κατέγραψε ένας περαστικός ενώ στο βίντεο φαίνεται η μητέρα του 9χρονου και το μικρό αγόρι που κλαίει.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο σε περίπου 20 λεπτά έκριναν ότι δεν έπρεπε να ανοίξουν φάκελο για την υπόθεση.

Ένας δημοσιογράφος, ο Άντριου Ράμος, ανήρτησε στο διαδίκτυο ένα απόσπασμα από τα βίντεο των καμερών ασφαλείας του καταστήματος στα οποία φαίνεται ότι το μικρό αγόρι άγγιξε τα οπίσθια της Κλαίν με την τσάντα που φορούσε στην πλάτη του, ενώ περνούσε από πίσω της σε ένα διάδρομο.

Σύμφωνα με τους New York Times όταν μετά από μερικές ημέρες η Κλάιν επέστρεψε στο ίδιο μπακάλικο, οι περιοίκοι που την αναγνώρισαν της επιτέθηκαν. Ένας δημοσιογράφος που ήταν παρών κάλεσε την Κλάιν να δει μόνη της τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας με την ίδια να ζητά συγγνώμη στο αγόρι αφού αντιλήφθηκε ότι δεν είχαν καμία αλήθεια όσα είχε καταγγείλει.

Check Also

Βραζιλία: Αναβάλλονται τα καρναβάλια σε Ρίο και Σάο Πάολο λόγω κορωνοϊού

Στην αναβολή των παρελάσεων του καρναβαλιού τουλάχιστον ως τον Απρίλιο προχωρούν οι δύο μεγαλύτεροι δήμοι …

Η Μέρκελ αρνήθηκε πρόσκληση σε δείπνο από τον νέο πρόεδρο του CDU

Η επίσημη εκλογή του Φρίντριχ Μερτς στην ηγεσία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) είναι το κεντρικό …