ΗΠΑ: Ζευγάρι βρήκε από λάθος 120.000 δολάρια στον λογαριασμό του και τα ξόδεψε

Κατηγορίες για κλοπή αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι από την Πενσιλβάνια, έχοντας απολαύσει τα χιλιάδες δολάρια που μπήκαν κατά λάθος στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο 36χρονος Ρόμπερτ και η 35χρονη Τίφανι Γουίλιαμς είδαν τον λογαριασμό τους κατά 120.000 δολάρια μεγαλύτερο, από λάθος, αλλά στη συνέχεια τα ξόδεψαν σχεδόν όλα.

Οι Γουίλιαμς παραδέχθηκαν πως ήξεραν πως τα λεφτά δεν ήταν δικά τους.

Τη Δευτέρα οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή και κλεπταποδοχή και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

Η λάθος κατάθεση έγινε στον λογαριασμό του ζευγαριού στις 31 Μαΐου κι επρόκειτο για ποσό που προοριζόταν για εταιρεία επενδύσεων.

Το λάθος έγινε αντιληπτό στις 20 Ιουνίου, όπως μεταδίδει το BBC, και τα λεφτά αφαιρέθηκαν από τον λογαριασμό των Γουίλιαμς και κατατέθηκαν στον σωστό. Όμως έως τότε το ζευγάρι είχε ξοδέψει περίπου 107.000 δολάρια από τα χρήματα αυτά, χωρίς να επικοινωνήσουν με την τράπεζα.

Αγόρασαν ένα πολυτελές SUV κι άλλα οχήματα, ένα τροχόσπιτο και πράγματα για το σπίτι. Έδωσαν και 15.000 δολάρια για να βοηθήσουν φίλους τους.

Όταν επικοινώνησε μαζί της η τράπεζα, η Γουίλιαμς είπε πως δεν είχε πια τα λεφτά γιατί είχε ξεπληρώσει λογαριασμούς. Δήλωσε πρόθυμη να επιχειρήσει συμφωνία αποπληρωμής αλλά στη συνέχεια η τράπεζα έχασε επαφή μαζί της.

Όταν η Αστυνομία μίλησε με το ζευγάρι, τον Ιούλιο, και οι δύο παραδέχθηκαν πως ήξεραν πως τα χρήματα δεν ήταν δικά τους αλλά τα ξόδεψαν ούτως ή άλλως. Πριν τη λάθος κατάθεση ο λογαριασμός τους είχε περίπου 1.000 ευρώ.

Check Also

Ταϊλάνδη: Έξι άνδρες βίασαν ομαδικά 13χρονο κοριτσάκι… και αυτοκτόνησε!

Share Twitter Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να δώσει ένα 13χρονο κοριτσάκι βουτώντας στο κενό. …

Ρώσος μαθηματικός ιδιοφυΐα απέρριψε βραβείο $1 εκατ. το 1994 και ζει με $100 τον μήνα! (Video)

Share Twitter Τι θα κάνατε εάν κερδίζατε βραβείο ενός εκατομμυρίου δολαρίων; Πιθανότατα θα ευχαριστούσατε την …