ΗΠΑ: Απορριμματοφόρο μάζεψε 7χρονο σε κάδο σκουπιδιών…. (Video)

Ο μπόμπιρας που έπαιζε κρυφτό και διάλεξε να κρυφτεί σε κάδο σκουπιδιών, μάλλον ήταν πολύ τυχερός. Εκείνη τη στιγμή περνούσε από τη γειτονιά ένα απορριμματοφόρο που μάζεψε τον κάδο. Καθώς ετοιμαζόταν να τον αδειάσει μέσα στη «φαγάνα» που ρίχνει τα σκουπίδια, ο οδηγός είδε κάτι ασυνήθιστο στον κάδο – ένα μικρό κεφαλάκι να ξεπροβάλλει – και σταμάτησε τη διαδικασία αμέσως.

Ο τυχερός μικρούλης ονομάζεται Ελίας Κουεζάντα και το περιστατικό συνέβη σε συνοικία της Φλόριντα των ΗΠΑ. Φυσικά και κατάλαβε πόσο κοντά του πέρασε ο θάνατος και είπε αργότερα: «Με σήκωσε και με πέταξαν εκεί που θα γινόμουν πουρές. Σκεφτόμουν πως αυτό μάλλον είναι το τέλος για εμένα».

Ενώ ο οδηγός του απορριμματοφόρου με την οξεία όραση, ο Βάλντο Φιντέλ, τόνισε: «Κοιτώντας την κάμερα είδα κάτι να πέφτει. Βγήκε έξω και τον είδα να μου φωνάζει για βοήθεια. Του είπα οτι είναι ΟΚ και δεν θα πάθει τίποτα»

Check Also

Η Φινλανδία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω κορωνοϊού

Η κυβέρνηση της Φινλανδίας κήρυξε σήμερα κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των αυξανόμενων μολύνσεων από COVID-19, …

Bill Gates: «Δύο ακόμα χρόνια οι απαγορεύσεις και τα lockdown λόγω κορωνοϊού»!

Δύο ακόμα χρόνια απαγορεύσεις, περιορισμούς στις ατομικές-πολιτικές ελευθερίες των πολιτών και lockdown, μέχρι να «νικηθεί» …