ΗΠΑ: Ακυρώθηκε η νίκη 17χρονης κολυμβήτριας εξαιτίας του… προκλητικού μαγιό! (Video)

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η απόφαση διαιτητή να ακυρώσει τη νίκη 17χρονης κολυμβήτριας επειδή φορούσε… προκλητικό μαγιό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 17χρονη μαθήτρια στο γυμνάσιου Dimond στην Άνκορατζ -που διαγωνιζόταν σε συνολικά τέσσερα αθλήματα- αποκλείστηκε από το πρώτο.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή του αγώνα, η διαιτητής υποστηρίζει ότι το μαγιό ήταν υπέρ το δέον αποκαλυπτικό, καθώς άφηνε αρκετά ακάλυπτους τους γλουτούς της αθλήτριας.

Από την πλευρά της, η διεύθυνση του σχολείου δήλωσε από την πρώτη στιγμή ότι προσπαθούσε να αναιρέσει την απόφαση της διαιτητού, καθώς και να της αφαιρέσει την πιστοποίησή της. Επιπλέον, είχε τονίσει ότι «δεν ανεχόμαστε τις διακρίσεις και ειδικά όταν αυτές βασίζονται σε σωματότυπους».

Ο κανονισμός για τους αγώνες κολύμβησης στα σχολεία προβλέπει για τα αγόρια να έχουν καλυμμένα τα οπίσθιά τους, ενώ για τα κορίτσια και τα οπίσθια αλλά και το στήθος.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση του συγκεκριμένου σχολείου, η 17χρονη που τιμωρήθηκε από τη διαιτητή, φορούσε ένα μαγιό που δεν παραβίασε τον κανόνα.

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα, καθώς και τις σφοδρές αντιδράσεις άλλων διαιτητών και προπονητών, ο Σύλλογος Σχολείων της Αλάσκα επέστρεψε το μετάλλιο στη νεαρή αθλήτρια.

Check Also

New York Times: 50 πυρηνικές βόμβες των ΗΠΑ βρίσκονται στην Τουρκία…

Share Twitter Πενήντα πυρηνικές βόμβες, οι οποίες βρίσκονται σε αεροπορική βάση των ΗΠΑ, γίνονται το …

Γερμανία: 30χρονη δηλώνει ότι έχει σχέση με ένα Boeing 737-800! « Είναι πολύ ελκυστικό και σέξι»!

Share Twitter Μια γυναίκα από το Βερολίνο υποστηρίζει ότι έχει πενταετή σχέση με ένα… αεροπλάνο. …