ΗΠΑ: Έκλεισε το αγόρι της στη βαλίτσα, έπεσε για ύπνο και τον άφησε να πεθάνει

Η 42χρονη Sarah Boone από τη Φλόριντα σκότωσε τον φίλο της κλείνοντας τον σε μια βαλίτσα. Όταν συνελήφθη είπε στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, κάτι που δεν έπεισε κανέναν, αφού τα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό της έδειχναν ξεκάθαρα τις προθέσεις της.

Η 42χρονη είπε ότι τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της Jorge Torrez είχαν όρεξη να παίξουν κρυφτό, ενώ κατανάλωναν αλκοόλ. Έτσι εκείνη τον έκλεισε σε μια βαλίτσα και πήγε ατάραχη για ύπνο. Η γυναίκα ξύπνησε όταν χτύπησε το κινητό της και πήγε να τσεκάρει σε τι κατάσταση βρισκόταν ο αγαπημένος της. Όταν άνοιξε τη βαλίτσα τον βρήκε αναίσθητο. Κάλεσε την Αστυνομία, όμως ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς το θύμα είχε ένα χτύπημα στο χείλος του και μια μελανιά στο μάτι του. Στα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό της Sarah φαίνεται εκείνη να κοροϊδεύει τον Jorge ενώ της λέει ότι δεν μπορεί να ανασάνει. «Αυτό παθαίνω και εγώ όταν με πνίγεις. Έτσι νιώθω όταν με απατάς» φαίνεται να λέει η γυναίκα.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται η βαλίτσα μέσα από την οποία προσπαθεί να βγει το θύμα, ενώ σε τρίτο η βαλίτσα φαίνεται να έχει μετακινηθεί αναφέρει η New York Post. H Boone συνελήφθη καθώς όπως είπε η Αστυνομία υπήρχαν ανακρίβειες σε όσα κατέθεσε και όσα έδειχναν τα βίντεο.

Check Also

Αγία Σοφία τζαμί: Ο Άγιος Παΐσιος και η προφητεία

Share Twitter Η Κωνσταντινούπολη θά γίνει Ελληνική, καί η Αγία Σοφία πάλι θά λειτουργήσει. Η …

Αγιά Σοφιά: Πως το 1918, οι βρετανοί εμπόδισαν να ξαναγίνει εκκλησία

Share Twitter Αντιδράσεις σε όλο το κόσμο έχει προκαλέσει η απόφαση του τούρκου προέδρου Ρετζέπ …