Ηλεία: Νεκρή εντοπίστηκε η 11χρονη – Συνελήφθη 38χρονος θείος της

Ένας 37χρονος άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο μίας 11χρονης, η σορός τη οποίας βρέθηκε σε αγροτική τοποθεσία στην περιοχή, Καταράχι, της Ηλείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 37χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο των ερευνών της Αστυνομίας για την υπόθεση εξαφάνισης της 11χρονης, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από χθες από την περιοχή Μυρτιά της Ηλείας.

Συγκεκριμένα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης είναι ξάδελφος της μητέρας της άτυχης 11χρονης και κουμπάρος της. Ο 37χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικης, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι συνέβη με την συγκεκριμένη υπόθεση και πώς ο συγκεκριμένος άνδρας κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Η 11χρονη εντοπίστηκε νεκρή από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Πύργου σε χωράφι στην περιοχή Καταρράχι της Ηλείας. Φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό. Το ilialive αναφέρει ότι ο 37χρονος την δολοφόνησε χτυπώντας την με κατσαβίδι.

Για την εξαφάνιση του παιδιού είχε βγει ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού και είχε εκδοθεί amber alert. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η 11χρονη εξαφανίστηκε στις 21:10 το βράδυ της Κυριακής από το χωριό Μυρτιά.