Ζώδια – Προβλέψεις : Είναι καιρός να κάνεις ένα αποφαστιστικό βήμα

Ζώδια – Προβλέψεις : Είναι καιρός να κάνεις ένα αποφαστιστικό βήμα
Κριός 

Ίσως χρειαστεί να επιλέξεις με ποια θέματα θα πιεστείς για να ολοκληρώσεις και με ποια θα είσαι πιο χαλαρή. Πιθανόν η ζωή να ήταν ευκολότερη αν δεν ήσουν υποτελής σε κάποιους. Αν είχες περισσότερες ενδείξεις προόδου σε έναν συγκεκριμένο τομέα, μπορεί να ένιωθες πως είσαι σε θέση να πετύχεις. Όμως όσο πιο γρήγορα οι άλλοι καταλάβουν πως μια απόφαση είναι δική σου, τόσο πιο γρήγορα θα νιώσεις ότι αυτή η δυναμική τελικά, δεν λειτουργεί εναντίον σου αλλά υπέρ σου.

Ταύρος

Αν αισθάνεσαι πως λαμβάνεις μια άκρως ανεπιθύμητη κριτική, προσπάθησε να μην δεις αυτή την κίνηση σαν προσπάθεια υπαινιγμού ή εκφοβισμού. Ίσως να λαμβάνεις το σωστό είδος προσοχής με κάποιο τρόπο. Εξάλλου πολλές φορές τα λόγια μπορεί να δηλώνουν επιθετικότητα και να αναγκάζουν αυτόν που τα δέχεται να αμυνθεί. Όμως δεν υπονοούν πάντα πως πρόκειται να ληφθούν σκληρά μέτρα.

Δίδυμοι

Πιθανότατα μπορείς να πετύχεις έναν στόχο μόνη σου. Και είναι εξίσου πιθανό, οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου να μην αμφιβάλλουν γι’ αυτό. Όμως μπορείτε και τα δύο μέρη να επωφεληθείτε, από την κατανόηση και την αποδοχή της αλήθειας. Εξάλλου, η ομαδική εργασία μοιράζει την προσπάθεια και πολλαπλασιάζει την επιτυχία. Αν χρειάζεται μια γρήγορη αναθεώρηση τόσο ο δικός σου ρόλος, όσο και των άλλων για την επίτευξη ενός κοινού στόχου, αυτός θα είναι ένας πολύ καλά δαπανημένος χρόνος τώρα.

Καρκίνος

«Έλαβα τις αποφάσεις μου και μόνο αυτό χρειάζεται». Τέτοιου είδους δηλώσεις συνεπάγονται απογοήτευση για μια καθυστερημένη απόφαση. Όμως κατά κάποιο τρόπο υποδηλώνουν μια ισχυρή, αξιοθαύμαστη πίστη για ό, τι πρόκειται να κάνει κάποιος. Στον κόσμο σου τώρα, ίσως είναι καιρός να κάνεις ένα αποφασιστικό βήμα. Τα καλά νέα είναι πως έχεις τη θέληση και τον δυναμισμό να το κάνεις.

Λέων

Συνήθως όταν πεινάς έχεις επιλογές ή έχεις εντοπίσει τη σωστή περιοχή για να ικανοποιήσεις αυτή την ανάγκη σου. Αυτό μπορεί να συνοψίσει πάνω – κάτω, την κατάσταση που βιώνεις τώρα. Μια απάντηση ή μια λύση, μπορεί να βρεθεί εκεί που την ψάχνεις. Ωστόσο η ικανοποίηση που επιθυμείς, απαιτεί να εξερευνήσεις τρόπους πιο κατάλληλους – ή λογικούς!

Παρθένος

Πάντα υπάρχουν επιλογές για την ολοκλήρωση μιας εργασίας. Μπορεί να πιστεύεις πως θα ήταν χρήσιμο να είσαι σε θέση να απορρίψεις μια συγκεκριμένη πρόκληση, αντί να την αποδεχτείς υποχρεωτικά. Όμως πρέπει να πιστέψεις πως αν πάρεις την απόφαση να την αναλάβεις… πιθανόν θα είναι κάτι που θα χαρείς που έκανες τελικά.

Ζυγός

Γιατί να στέκεσαι όρθια, αν μπορείς να καθίσεις? Γιατί να περπατήσεις αν υπάρχει κινούμενος διάδρομος? Φαίνεται λοιπόν πως έχεις επιλογές που μπορούν να κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη. Όμως είτε λόγω συνήθειας είτε λόγω φόβου πως θα παραβείς ορισμένους κανόνες, μάλλον δεν τις έχεις εντοπίσει. Γι’ αυτό επιβράδυνε και δες πώς μπορείς να φτάσεις από το ένα σημείο στο άλλο τώρα. Μια πρωτοποριακή σκέψη, μπορεί να σου αποκαλύψει έναν εμπνευσμένο και καθησυχαστικό δρόμο, προς τα εμπρός.

Σκορπιός

Μπορεί να νομίζεις πως κάποιος έχει το κλειδί για ορισμένες βασικές γνώσεις. Είναι ενδιαφέρον όμως το γεγονός, πως αυτό το άτομο μπορεί να αισθάνεται το ίδιο για σένα! Ακόμα κι αν αντιμετωπίζετε μια κοινή κατάσταση που είναι δύσκολο να απαντήσετε, βάλτε τα κεφάλια σας μαζί για να βρείτε μια λύση που να λειτουργήσει και τους δύο. Στην πραγματικότητα, αυτό ίσως να είναι τόσο απλό… που δεν αναγνωρίζεται εύκολα.

Τοξότης

Θεωρείς μια πρόκληση ενδιαφέρουσα? Θα είναι καλό αν συμφωνήσεις πως είναι. Αντί όμως να την αντιμετωπίσεις και να την κατακτήσεις απλά και μόνο για να το κάνεις, εξέτασε προσεκτικά τι έχεις να κερδίσεις απ’ αυτή την προσπάθεια. Σε κάποιο σημείο, η ανταμοιβή μπορεί να είναι προφανής. Ωστόσο, θα ανακαλύψεις πως η λήψη ενός τολμηρού βήματος για την επίλυση αυτού του ζητήματος, είναι το μέσον για την επίτευξη του σκοπού σου, με άλλο τρόπο. Αυτό, το κάνει να αξίζει διπλά!

Αιγόκερως

Μπορεί να μην βυθίζεσαι συχνά σε ζωντανούς, ευφάνταστους κόσμους. Ωστόσο κάνοντάς το τώρα, θα τροφοδοτήσεις ουσιαστικά μια φιλοδοξία που μπορείς να πραγματοποιήσεις, χρησιμοποιώντας το ταλέντο και τις δεξιότητες που διαθέτεις. Προσπάθησε λοιπόν να ανοίξεις το μυαλό σου και να δεις πόσο άχρηστη έγινε μια ζώνη άνεσης. Αυτός ο έλεγχος πραγματικότητας θα σου αποκαλύψει πως ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις ένα όριο. Δες τι κάνει για σένα, η καθοδήγηση από την έμπνευση.

Υδροχόος

Αν πιέζουμε το μυαλό μας, σκεφτόμαστε ασταμάτητα ή υπερβολικά. Όμως αυτή η κίνηση φέρνει στη σκέψη μας, την εικόνα μιας συγκεκριμένης μεσαιωνικής συσκευής βασανιστηρίων! Ο εγκέφαλός σου μάλλον θα εκτιμήσει τη μετατόπιση της εστίασης του, από εκεί που χρησιμοποιήθηκε έντονα, τελευταία. Η «φαιά ουσία» σου, πιθανότατα είχε αρκετές πληροφορίες για επεξεργασία. Τώρα, οι εξαιρετικές ικανότητες εστίασής σου….. χρειάζονται αλλού!

Ιχθύες

Μπορεί να κουβαλάς κάποιες ευθύνες και ορισμένα βάρη με προθυμία. Όμως τα επερχόμενα γεγονότα θα σου αποκαλύψουν πως έχεις τη δυνατότητα να πάψεις να τα επωμίζεσαι. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις, είναι να αποδεχτείς πως δεν είσαι υποχρεωμένη να τα κουβαλάς.

Check Also

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Οι επιλογές που κάνεις τώρα θα έχουν …

Αστρολογία: Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Αστρολογία: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Είσαι θετική και νιώθεις αποφασισμένη να πάρεις τον έλεγχο της ζωής …