Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τη θέση του στον Αιγόκερω ευνοεί την μεθοδική και σοβαρή σκέψη. Όλα αφορούν την πρακτικότητα και την απόδοση, ο επικοινωνιακός πλανήτης σας παράσχει όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Ο Ερμής θα συναντήσει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στα εδάφη του Αιγόκερω, στις 11 και 12 Ιανουαρίου αντιστοίχως. Την οικοδόμηση αυτής της ατμόσφαιρας αρχίζετε να νιώθετε από τώρα. Σταθεροποιήστε την καθημερινότητά σας για να προχωρήσετε παρακάτω, κατασταλάξτε στα πραγματικά σας ζητούμενα!

Ο Ερμής θα βρεθεί σε αίσια θέση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες σήμερα. Αυτή η συγκυρία προάγει τη διαισθητική σας πλευρά. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, τονίζοντας όσα γνωρίζετε και όσα εκφράζετε μεγαλόφωνα. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας, μπορείτε να μελετήσετε τα δεδομένα σας!

Η Τετάρτη θα απαιτήσει μεγαλύτερη ακρίβεια στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Σκεφθείτε περισσότερο τον εαυτό σας σήμερα. Πώς θα διαφυλάξετε την αξιοπρέπειά σας, σε καταστάσεις όπου κάποιος θα προσπαθήσει να καταπιέσει τις επιθυμίες σας ή να σας βλάψει με κάποιον τρόπο. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την ολοκλήρωση υποθέσεων υλικού χαρακτήρα ή που αφορούν κάποια ιδιοκτησία, τις οποίες έχετε ήδη ξεκινήσει. Η σημερινή θα είναι καλή μέρα για να αγοράσετε ή να πωλήσετε ακίνητα ή αντικείμενα.

Την Τετάρτη θα εκπλαγείτε από μια απροσδόκητη αλλαγή στα σχέδιά σας. Μπορεί να έχει να κάνει με την αναπάντεχη απόφαση ενός ατόμου στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Θα συζητήσετε ενέργειες οικονομικού χαρακτήρα σε μια ερωτική ή συζυγική σχέση, με ένα άτομο στο ζώδιο του Κριού, του Τοξότη ή του Λέοντα. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα πρέπει να αποφεύγουν να είναι αγενείς ή δυσάρεστες στην εργασία τους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα κάνετε κάποιες συζητήσεις και θα σχεδιάσετε μελλοντικές ενέργειες, για παιδιά και νέους στην οικογένειά σας. Θα εστιάσετε περισσότερο στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων. Την Τετάρτη, οι άνθρωποι και οι περιστάσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις σωστές λύσεις ή πρακτικές μεθόδους στα προβλήματά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα σας είναι δύσκολο να συζητήσετε με άλλους, καθώς συχνά θα προκύπτουν παρεξηγήσεις ή αντιπαραθέσεις. Αυτό θα αφορά κυρίως την επικοινωνία σας με αγνώστους ή ανθρώπους που είναι γνωστοί για τον αντιπαθητικό τους χαρακτήρα. Την Τετάρτη θα πρέπει να σκέφτεστε περισσότερο πριν μιλήσετε, ώστε να μην προκαλέσετε το θυμό κάποιου με τα ανόητα σχόλιά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τετάρτη θα εστιάσετε στην ολοκλήρωση των καθηκόντων και των πράξεων που έχετε ήδη αρχίσει. Σήμερα σίγουρα θα μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε, πιθανότατα με τη βοήθεια μερικών σημαντικών ανθρώπων. Η μέρα φέρνει συναντήσεις ή συγκεντρώσεις λόγω διαφόρων περιστάσεων, οικογενειακές ή επαγγελματικές συνομιλίες και πολλά άλλα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Τετάρτη απαιτεί να πρέπει να είστε πολύ σοβαροί και υπεύθυνοι στην εκπλήρωση των καθηκόντων και των σχεδίων σας. Η μέρα υποδεικνύει μια σημαντική δέσμευση με έναν άντρα της οικογένειάς σας ή κάποιον γείτονα. Η Τετάρτη είναι ευνοϊκή ημέρα για οικογενειακές δραστηριότητες, ειδικά για τους άνδρες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια.

Aστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός 

Οι φίλοι σας σε υψηλά πόστα μπορούν να ενισχύσουν τις φιλοδοξίες σας, αγαπητοί Κριοί! Μια δυναμική σύμπραξη του κοινωνικού Ερμή και τον «μάγο» Ποσειδώνα, μπορεί να φέρει την πολυπόθητη αναγνώρισή σας. Θα κάνετε μαγνήτη επιτυχίας τις κινήσεις πρωτοβουλίας και την προθυμία να εργαστείτε περισσότερο και πιο γρήγορα. Γι’ αυτό να είστε ξεκάθαροι με τα θέλω σας, ώστε να τα θέσετε με κάθε ευκαιρία. Με αποφασιστικότητα και καλά σχεδιασμένη στρατηγική, το μονοπάτι σας είναι ολοκάθαρο και ρόδινο!

Ταύρος

Η διεύρυνση του κύκλου σας είναι η καλύτερη επιλογή για την επιτυχία σας, αγαπητοί Ταύροι! Οι τυπικές προσεγγίσεις δεν ενδείκνυνται αυτή την περίοδο, προτιμήστε να γίνετε ακροατές και συλλέκτες χρήσιμων και καινούργιων πληροφοριών. Η μελέτη των υπέρ και των κατά για κάθε θέμα, θα απομακρύνει τη «σταθερή» φύση σας από τις τετριμμένες πρακτικές. Μια ευθυγράμμιση επέκτασης ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, κεντρίζει τις ζώνες σας συνέργειας και της ευρύτερης εικόνας. Είναι ιδανική στιγμή για να διανθίσετε τις πνευματικές και πολιτιστικές σας προοπτικές!

Δίδυμοι

Ζητήστε και θα λάβετε οφέλη από τον φιλικό σας κύκλο, αγαπητοί Δίδυμοι! Με το χάρισμά σας στις σωστές προσεγγίσεις, δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές ατόμων.Θα έχετε τη βοήθεια μιας σύμπραξης του Ερμή με τον Ποσειδώνα, στον 10ο Οίκο σας της δουλειάς και της δημόσιας εικόνας. Με έμφαση στους άντρες του περιβάλλοντός σας, ανοίγονται δρόμοι για να πάρει αίσιο πρόσημο η καριέρα σας. Μην διστάσετε να πάρετε τη στήριξή τους, για να οικοδομήσετε την πιο ασφαλή διαδρομή προόδου!

Καρκίνος

Ποτέ δεν φοβάστε την επαφή με το συναίσθημά σας, αγαπητοί Καρκίνοι… Και μια συνάντηση του αγγελιαφόρου Ερμή με τον ευαίσθητο Ποσειδώνας, θα αποκαλύψει ότι έχει περισσότερο βάθος απ’ όσο νομίζατε! Μην προσπαθήσετε καν να διατηρήσετε ένα ψυχρό ή ήρεμο προσωπείο, ειδικά στις πιο στενές σχέσεις σας. Αντίθετα, τέτοιου είδους αναχαιτίσεις θα περιορίσουν και τις προοπτικές τους. Πάρτε το ρίσκο να δείξετε στα ιδιαίτερα άτομα της ζωής, όλη τη γκάμα της ευαίσθητης ιδιοσυγκρασίας σας!

Λέων

Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει για μελοδραματισμό, αγαπητοί Λέοντες! Η αλήθεια είναι ότι τελευταία παλεύετε να τιθασεύσετε τα γιγάντια κύματα του συναισθηματικού σας ωκεανού. Αν και ο λογικός Ερμής βρίσκεται στον προσγειωμένο Αιγόκερω, συναντά τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στον 8ο Οίκο σας των έντονων αισθημάτων. Δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε και οι ίδιοι από την ορμή της ευαισθησίας σας. Γι’ αυτό παραμερίστε τις περίπλοκες καταστάσεις και αποδεσμευθείτε από τα εμπόδια του μυαλού σας. Δείξτε το συναίσθημά σας και θα έχετε μόνο να κερδίσετε!

Παρθένος

Αφήστε τη γοητεία σας να πάρει τα ηνία, αγαπητοί Παρθένοι! Ο Ερμής από τον γήινα αισθησιακό Αιγόκερω συμπράττει με τον Ποσειδώνα της φαντασίας, στις πτυχές σας του πάθους και των σχέσεων. Οι ευκαιρίες σας να μαγνητίσετε θα είναι επικές και οι επιλογές με προοπτική αμέτρητες. Γι’ αυτό έχετε το περιθώριο να είστε επιλεκτικοί με όσους σας προσεγγίσουν. Να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας αλλά να μην αμελήσετε να κάνετε και ενδελεχείς έρευνες για το «ποιόν» του καθενός!

Ζυγός

Ίσως δεν είστε προετοιμασμένοι να «εξομολογήσετε» όσους συναντάτε, αγαπητοί Ζυγοί. Αλλά μια συνάντηση της ευαίσθητης Σελήνης με τον Ποσειδώνα της κατανόησης, κεντρίζει τη ζώνη σας της επούλωσης. Το θέλετε ή όχι, στους δικούς σας ώμους θα θέλουν να εναποθέσουν όλοι τον πόνο τους… Γι’ αυτό τα άστρα σας συστήσουν να θέσετε όρο: Όχι πάνω από πέντε λεπτά το κάθε «περιστατικό», έχετε και δουλειές να κάνετε. Και ας μην φορέσετε κάτι που μπορεί να λεκιάσει από τα δάκρυα!

Σκορπιός

Διαφυλάξτε λίγο περισσότερο την καρδιά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ένα εξάγωνο ανάμεσα στον προκλητικό Ερμή με τον ευαίσθητο Ποσειδώνα, φωτίζει τις πτυχές σας της επικοινωνίας και του πάθους. Πρέπει να είστε πιο επιφυλακτικοί με όσα θα ακούσετε, γιατί θα είστε επιρρεπείς στις κολακείες. Όσο κι αν σας αρέσουν οι πειρασμοί, ο καθένας πρέπει να κερδίζει την εμπιστοσύνη σας. Μην θεωρήσετε κανέναν και τίποτα δεδομένο!

Τοξότης

Η γενναιοδωρία είναι έμφυτο χάρισμά σας, αγαπητοί Τοξότες. Αλλά το σύμπαν σας εφιστά την προσοχή, να μειώσετε ταχύτητα για να μην βγείτε χαμένοι! Ο Ερμής από τον συνετό Αιγόκερω συμπράττει με τον ανεξέλεγκτο Ποσειδώνα, απαιτώντας να θέσετε όρια στον ίδιο σας τον εαυτό. Η συνεχής προσφορά δεν είναι πάντα θετικός τρόπος να δείχνετε ότι νοιάζεστε. Οι παγίδες πρέπει να αποτελέσουν μάθημα για τα λάθη σας, όχι αφορμές για ενοχές. Να αντλείτε γνώση από τα τοξικά πρόσωπα και πράγματα, μιας και είστε ανώτερα άτομα!

Αιγόκερως

Δυσκολεύεστε να αρθρώσετε τις θέσεις σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Ίσως να ευθύνεται η υπερβολική προσπάθειά σας να τις ωραιοποιείτε, σε σημείο να χάνετε την πραγματική εικόνα. Μια ομιχλώδης σύμπραξη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, μπορεί να μην σας αφήνει καν να κατανοήσετε ότι το κάνετε. Γι’ αυτό μειώστε ταχύτητα, μέχρι να βρείτε την πιο αντικειμενική απόσταση από πρόσωπα και πράγματα. Οι δικές σας απόψεις είναι αυτές που χρειάζονται ρεαλιστικό ξεκαθάρισμα!

Υδροχόος

Ώρα να φροντίσετε προσωπικά τα οικονομικά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Μην αμελείτε άλλο τις παράξενες χρεώσεις που ανακύπτουν στους λογαριασμούς σας, ούτε τις έγκαιρες πληρωμές των υποχρεώσεών σας. Εκεί στρέφεται τώρα η προσοχή σας, χάρη στη συνεύρεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα στη ζώνη σας των χρημάτων. Αναζητήστε τους αρμόδιους για να χειριστείτε αυτά τα θέματα, με υπομονή και την προεργασία που απαιτείται. Και επειδή θα πάρει κάποια ώρα η αναμονή, ας έχετε σκεφτεί πώς θα απασχοληθείτε στο μεταξύ!

Ιχθύες

Εσείς ορίζετε τις τάσεις τώρα, αγαπητοί Ιχθύες! Οι καινοτόμες ιδέες σας θα συγκεντρώσουν όλα τα μάτια πάνω σας, γι’ αυτό μην συγκρατηθείτε. Μια σύμπραξη του γοητευτικού Ποσειδώνα από το ζώδιό σας με τον κοινωνικό Ερμή, φωτίζει τις ομαδικές δράσεις. Όλοι θα θέλουν να ενταχθούν στα σχέδιά σας και να στηρίξουν κάθε βήμα σας. Επιστρατεύστε όλο το θάρρος σας – και το θράσος, για να εξερευνήσετε κάθε πτυχή συνέργειας. Κάθε αίσθησή σας για εμπόδια ή αντιστάσεις, θα είναι στο μυαλό σας και μόνο!

Check Also

Ποια ζώδια είναι καλοί εραστές αλλά όχι σύντροφοι…

Share Twitter Αν ψάχνεις να βρεις κάποιον για να βάλει φωτιά στην ερωτική σου ζωή …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Αγαπητοί Κριοί, παραμείνετε στη διαδρομή …