Ζώδια – Αστρολογία: Οι 12 ζωδιακοί τύποι εραστών

Ζώδια – Αστρολογία: Οι 12 ζωδιακοί τύποι εραστών

Μην νομίζετε ότι μπορείτε να βρείτε την ευτυχία μέσα στην αγκαλιά, ενός διαφορετικού εραστή κάθε βράδυ,…ή μήπως ελπίζετε να βρείτε την αληθινή αγάπη δοκιμάζοντας, την ατελείωτη ποικιλία των εν δυνάμει συντρόφων! Αποφασίστε τι θέλετε και ψάξτε το.

Παραθέτουμε τα μυστικά κάθε άνδρα του ζωδιακού κύκλου

Κριός:

Πρόκειται για έναν σκανδαλιάρη εραστή, που του αρέσει να πειράζει, να πειραματίζεστε και να παίζει…μαζί σας. Το μυστικό του είναι, ότι προτιμότερα και καλύτερα να σταματήσετε, αν δεν είστε σίγουρη για τις προθέσεις του, γιατί όταν θα βρεθείτε στο κρεβάτι του, δεν θα υπάρχει ουδείς τρόπος να ξεφύγετε από την πύρινη γοητεία του.

Ιδανικό ταίριασμα με: Ζυγό, Κριό.

Ταύρος:

Τα προκαταρκτικά, είναι ίσως το ισχυρότερο σημείο του συντρόφου σας, και χωρίς αμφιβολία το απόλυτο μυστικό του, κρύβεται στο ότι κανείς δεν θα μπορούσε να είναι τόσο τρυφερός, εξυπηρετικός και διορατικός στις επιθυμίες σας. Απλά ονομάστε το…και θα γίνει….μετά η σειρά του όμως!!!

Ιδανικό ταίριασμα με: Παρθένο, Ιχθύς.

Δίδυμοι:

Είναι ένας γοητευτικός από τη φύση του εραστής, που η διαίσθησή του μπορεί να τον προτρέψει, πώς να βρει τα πιο ευαίσθητα σημεία σας. Δεν του αρέσει να είναι βιαστικός, ενώ μπορεί να απολαμβάνει κάθε ερωτική διέγερση για αρκετή ώρα. Αφού πρώτα ο ίδιος εμπιστευτεί απόλυτα το σώμα του, θα δώσει τα πάντα στο να κάνει έρωτα…που θα ικανοποιήσει εσάς πρώτα!.

Ιδανικό ταίριασμα με: Λέων, Υδροχόο.

Καρκίνος:

Είναι αρκετά σχολαστικός κατά τον σχεδιασμό του παιχνιδιού για το σεξ. Δελεάστε τον Καρκίνο σας, με τη συζήτηση για ιδιαίτερες σεξουαλικές φαντασιώσεις, αλλά μόνο με την ιδέα ότι είστε διατεθειμένοι πως πρέπει να εγκαταλείψετε τα δικά σας ή να τα συγχωνεύσετε με τα δικά του…ή όλα μαζί ίσως!

Ιδανικό ταίριασμα με: Ταύρο, Αιγόκερως

Λέων:

Πρόκειται για ένα άγριο και ατίθασο εραστή, ο οποίος παίρνει απόλυτη ευχαρίστηση από το γρήγορο σεξ, οπότε δεν χρειάζεται να εκπλαγείτε αν σας πειράξει πικάντικα, στο ανσασέρ ή ενώ μαγειρεύετε στην κουζίνα. Ανταποκριθείτε και…μην ξεχάσετε να κλείσετε το μάτι της κουζίνας, θα αργήσετε να ξαναπάτε πίσω!

Ιδανικό ταίριασμα με: Καρκίνος, Σκορπιό.

Παρθένος:

Η στάση του απέναντι στο σεξ είναι μάλλον πνευματική, με Κυβερνήτη τον Ερμή, μπορεί να παρασυρθεί σε ερωτικά παιχνίδια μέσα από ατελείωτους διάλογους γύρω από τις φαντασιώσεις του…! Στην πράξη ίσως να υστερεί λίγο…ενθαρρύνετε τον με ένα τρυφερό χάδι.

Ιδανικό ταίριασμα με: Τοξότη, Αιγόκερω

Ζυγός:

Εδώ πρόκειται για τον ιδανικό εραστή της απόλυτης τρυφερότητας. Το μυστικό του κρύβεται στο ότι, αν και μερικοί από τους πειραματισμούς του, μπορεί να φαίνονται αρκετά περίεργοι και πρωτοποριακοί, δεν πρόκειται ποτέ να σας κάνει να αισθανθείτε πλήξη. Ένα αερικό που θα σας εκπλήσσει συνεχώς.

Ιδανικό ταίριασμα με: Ιχθύς, Κριό.

Σκορπιός:

Το δικό του ιδιαίτερο μυστικό, είναι ότι νιώθει περήφανος για τις σεξουαλικές δυνατότητές του, κι αν το σεξ ήταν ένας ωκεανός, θα ήταν ο κολυμβητής, που ποτέ δεν θα σταματούσε, μέχρι να φτάσετε στη απόλυτη ικανοποίηση. Για να τον βάλετε στην κατάλληλη ερωτική ατμόσφαιρα, αυτό που χρειάζεται είναι να δημιουργήσετε χωροθεσιακή άνεση, και αρκετά κεριά!!!

Ιδανικό ταίριασμα με: Αιγόκερω, Σκορπιό.

Τοξότης:

Η αποπλάνηση είναι η ιδιαίτερη φαντασίωση του…Ένα άλλο παιχνίδι που λατρεύει είναι ‘η αντίσταση και η απόλυτη παράδοση’. Το μυστικό του είναι, ότι ξέρει πάντα τι θα θέλατε, και μπορείτε να είστε σίγουρη ότι θα είναι πολύ επίμονος και μεθοδικός. Ετοιμαστείτε για ροή σεξουαλικών φαντασιώσεων.

Ιδανικό ταίριασμα με: Ιχθύ, Παρθένο.

Αιγόκερως:

Είναι πολύ αισθησιακός, και μπορεί εύκολα να υποτάξει εύκολα τις όποιες ιδιοτροπίες σας. Θα σας ζητήσει να παίξετε διάφορους ρόλους μέχρι να αποφασίσει τον καλύτερο για εσάς τους δύο. Προετοιμάστε ένα χαλαρό και περιποιημένο χώρο για να τον υποδεχτείτε.

Ιδανικό ταίριασμα με: Ζυγό, Κριό.

Υδροχόος:

Για τους Υδροχόους υπάρχει μόνο τώρα. Συνηθίζει να είναι ηγέτης στην κρεβατοκάμαρα, και νιώθει ότι μπορεί να σας νικήσει σε όλες τις μάχες . Βασικά ξέρει πως να δημιουργήσει ρομαντική διάθεση και πού να λάβει πιο αποφασιστική – δυναμική δράση. Διεγείρετε τον με τρυφερά λόγια.

Ιδανικό ταίριασμα με: Παρθένο, Τοξότης.

Ιχθύς:

Αν και έχει την φήμη του ντροπαλού, δεν θα διστάσει να σας πει όλες τις φαντασιώσεις του, και να εκπληρώσει τις σεξουαλικές επιθυμίες σας με τη σειρά του. όταν θα έρθει οι ώρα για τα ‘πρακτικά’, δώστε μια ώθηση παραπάνω.

Ιδανικό ταίριασμα με: Ταύρο, Καρκίνο

 ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Το μυστικό…είναι ότι πιστέψετε ότι το σεξ είναι κάτι, όπου και οι δύο σύντροφοι θα πρέπει να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο!

Check Also

Οι παιδοψυχολόγοι συμβουλεύουν: “Ενθαρρύνετε τα παιδιά για συνεργασία…”

Share Twitter Το κείμενο επέλεξε και επιμελήθηκε ο Ψυχολόγος – Οικογενειακός Σύμβουλος, Γιάννης Ξηντάρας  Όταν …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Κάντε μια ανάπαυλα από τους …