Εφαρμογή που υπόσχεται ότι δείχνει πόσους έμμεσους συντρόφους είχατε…

Σίγουρα δεν έχει καμία σημασία πόσους ερωτικούς συντρόφους έχει ο καθένας, αλλά αυτό που πρέπει πάντα να είναι προτεραιότητα είναι το ασφαλές σεξ ώστε να αποφεύγονται τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Αν το σκεφτείτε ακόμη και για τους ανθρώπους που προσπαθούν δεν έχουν πολλούς σεξουαλικούς συντρόφους στην πορεία της ζωής τους εάν δεν λαμβάνουν μέτρα προστασίας δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουν αν κάποιος/κάποια έχει αυξημένες πιθανότητες να τους μεταδώσει κάποιο ΣΜΝ. Δεν μπορούν να ξέρουν με πόσους συντρόφους έχουν πάει χωρίς προφύλαξη.

Με βάση την ιδέα των «Έξι βαθμίδων χωρισμού» (Six Degrees of Separation), δηλαδή ότι ο καθένας μας απέχει το πολύ έξι συνδέσεις μακριά από κάθε άλλο άτομο στον κόσμο, ομάδα επιστημόνων ανέπτυξε ένα παρεμφερές online υπολογιστικό εργαλείο για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε πόσους/πόσες ερωτικούς/ερωτικές συντρόφους είχατε εμμέσως στην ζωή σας. Αυτό το εργαλείο το ονόμασαν φυσικά… «Sex Degrees of Separation».

Σχετικά με τον αριθμό των κρουσμάτων των ΣΜΝ τα ποσοστά έχουν αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο αριθμός των κρουσμάτων χλαμυδίων το 2014 έφθασε το… αστρονομικό 1.422.976 περιπτώσεις. Δυστυχώς, πολλές περιπτώσεις για χλαμύδια, γονόρροια, σύφιλη, ιό ανθρωπίνων θηλωμάτων και ιό του απλού έρπητα των γεννητικών οργάνων δεν διαγιγνώσκεται και δεν καταγράφεται, γεγονός που αυξάνει κατακόρυφα τον κίνδυνο εξάπλωσης ΣΜΝ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την υπηρεσία-εφαρμογή Lloydspharmacy Online Doctor, ο υπολογισμός του αριθμού των έμμεσων ερωτικών συντρόφων που είχατε στην ζωή σας είναι πολύ απλός. Η Lloydspharmacy συνεργάστηκε με την εταιρία δημοσκοπήσεων YouGov για τη δημιουργία 17 ηλικιακών ομάδων και μέσα από εκτενή έρευνα υπολόγισε τον μέσο αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων που έχει ο κάθε άνθρωπος.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε με ένα κλικ το αν κάνετε σεξ με άνδρες ή με γυναίκες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι αν είστε εσείς άνδρας ή γυναίκα, αλλά με ποιο φύλο κάνετε σεξ!

Στη συνέχεια επιλέξτε το πόσους ερωτικούς συντρόφους είχατε ανά ηλικιακή ομάδα με την βοήθεια του (+) και του (-).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεν επιλέγετε με βάση ποια ποια ηλικία είχατε εσείς όταν κάνατε κάθε φορά σεξ με κάποιο άτομο, αλλά τι ηλικία είχε το άτομο αυτό!

Επίσης σημαντικο: Αν σε όλες σας τις σχέσεις είχατε πάρει όλα τα μέτρα προφύλαξης, προφανώς και ο αριθμός είναι ενδεικτικός μιας και έχετε σχεδόν μηδενίσει κάθε πιθανότητα να έχει μεταφερεθεί οποιοδήποτε τυχόν σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Είναι σαν να έχετε κάνει σεξ μόνο με τον ρεαλιστικό αριθμό των συντρόφων σας. Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια εφαρμογή που υπολογίζει αυτούς τους συντρόφους απλώς με έναν αλγόριθμό. Τα αποτελέσματα, πάντως, είναι εντυπωσιακά…

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να το δοκιμάσετε…