Επ. Επιτροπή ΕΔΕΚ: Νέα καταγγελία για αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος

Επ. Επιτροπή ΕΔΕΚ: Νέα καταγγελία για αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΕΔΕΚ  σε γραπτή ανακοίνωση προέβη σε σοβαρές καταγγελίες για παράνομη μεθόδευση αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος της αυριανής Συνδιάσκεψης της Λεμεσού για εκλογή της νέας Επιτροπής.

Αυτούσια η ανακοίνωση§.

Προβαίνουμε σήμερα σε δημόσια καταγγελία παράνομης μεθόδευσης αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος της αυριανής Συνδιάσκεψης της Λεμεσού για εκλογή της νέας Επαρχιακής Επιτροπής του Κ.Σ. ΕΔΕΚ.

Ως Επαρχιακή Επιτροπή ζητήσαμε να λάβουμε το Μητρώο Μελών του Κινήματος με το οποίο θα διεξαχθεί η αυριανή εκλογική αναμέτρηση αλλά λόγω των μεθοδεύσεων κάποιων, δεν μάς το έχουν παραδώσει.

Έχουμε μαρτυρίες ότι ζητήθηκε από τα έμμισθα στελέχη και άλλους να εγγράψουν όσους περισσότερους μπορούσαν στο Μητρώο Μελών του Κόμματος και να τους φέρουν αύριο να ψηφίσουν, χωρίς αυτά τα άτομα να εγκριθούν από την Επαρχιακή Επιτροπή ή οποιοδήποτε άλλο θεσμικό Όργανο του Κινήματος.

Ενημερώνουμε τον κάθε ενδιαφερόμενο ότι έχουμε λάβει νομική συμβουλή για το σοβαρό αυτό θέμα και μάς έχει λεχθεί ότι, όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία ελέγχονται ποινικά ως συνένοχοι προς διάπραξη κακουργήματος.

Ως εκ τούτου, προειδοποιούμε ότι σε περίπτωση που αυτά τα άτομα προσέλθουν να ψηφίσουν για να αλλοιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα, θα καταγγελθούν ονομαστικά μαζί με όσους συνωμότησαν στη διάπραξη αυτού του κακουργήματος από όσους έχουν νόμιμο συμφέρον, δηλαδή υποψηφίους της αυριανής εκλογής.

Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού Κ.Σ. ΕΔΕΚ

Check Also

Πάφος: Συνελήφθη 25χρονος με κάνναβη και ζυγαριά ακριβείας

Μέλη της Αστυνομίας (Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών), ανέκοψαν χθες το απόγευμα για έλεγχο σε περιοχή της …

Σημεία δειγματοληψίας για δωρεάν rapid test σε δικαιούχους

Σήμερα Σάββατο οι μονάδες δειγματοληψίας για rapid test κορωνοϊού, μέσω του προγράμματος ελέγχου του Υπουργείου …