Επιχείρηση αστυνόμευσης στη Χλώρακα – Έριξαν πέτρες σε αστυνομικούς

Επιχείρηση αστυνόμευσης στη Χλώρακα – Έριξαν πέτρες σε αστυνομικούς

Συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων στην περιοχή Χλώρακας, για σκοπούς πρόληψης του εγκλήματος και αντιμετώπισης φαινομένων οχληρίας και παραβάσεων τροχαίας, διενήργησαν το βράδυ που πέρασε, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου. Κατά την επιχείρηση ελέγχθηκε και συγκεκριμένο συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή, σχετικά με την τήρηση σχετικού Υπουργικού διατάγματος που αφορά στη διαμονή προσώπων στο συγκρότημα διαμερισμάτων.

Κατά την επιχείρηση ελέγχθηκαν συνολικά 52 διαμερίσματα στο εν λόγω συγκρότημα. Τρία πρόσωπα εντοπίστηκαν να διαμένουν σε διαμερίσματα του συγκροτήματος κατά παράβαση του σχετικού Υπουργικού διατάγματος. Στα τρία πρόσωπα επιδόθηκε το σχετικό Διάταγμα για σκοπούς συμμόρφωσης τους.

Την ίδια ώρα, μετά από έλεγχο και από λειτουργούς της ΑΗΚ, διαπιστώθηκε η κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε τέσσερα διαμερίσματα του συγκροτήματος. Οι τέσσερις ένοικοι των διαμερισμάτων όπου διαπιστώθηκε η κλοπή ρεύματος, οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, για σκοπούς διερεύνησης υποθέσεων ιδιοποίησης ηλεκτρικής ενέργειας. Αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αποδεσμεύτηκαν για να κληθούν ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση των υποθέσεων κλοπής.

Ενώ οι λειτουργοί της ΑΗΚ συνέχιζαν τον έλεγχο στις εγκαταστάσεις παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο κτίριο, γύρω στα 50 πρόσωπα που διαμένουν στο συγκρότημα, αντέδρασαν διαμαρτυρώμενοι για τον έλεγχο στους τέσσερις ενοίκους των διαμερισμάτων όπου είχε διαπιστωθεί η κλοπή ρεύματος και άρχισαν να ρίχνουν πέτρες προς τα μέλη της Αστυνομίας. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ζημιά σε όχημα της Αστυνομίας, ενώ με την επέμβαση των μελών της Αστυνομίας τα εν λόγω πρόσωπα αποχώρησαν και αποκαταστάθηκε η τάξη.

Κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που έγιναν στην περιοχή κατά τη χθεσινοβραδινή επιχείρηση, διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν συνολικά 78 παραβάσεις. Δύο αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες κατακρατήθηκαν για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, σε σχέση με παραβάσεις τροχαίας που φέρεται να διέπραξαν οι οδηγοί τους.

Check Also

59χρονος θα ταξίδευε προς Λονδίνο φορτωμένος παράνομα καπνικά…

Ένα πρόσωπο, ηλικίας 59 ετών, συνελήφθη από μέλη του Τελωνείου για το αδίκημα της παράνομης …

Kαταζητούνται 4 πρόσωπα για την επίθεση και ληστεία με πιστόλια και σπαθιά στην Πάφο

Τέσσερα πρόσωπα καταζητεί η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση επίθεσης και ένοπλης ληστείας στην Πάφο, …