Επιστολή Αβέρωφ στα τηλεοπτικά κανάλια για debate, με τον Άντρο Κυπριανού

Επιστολή προς τους Διευθυντές Ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών απέστειλε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για τη διενέργεια debate, με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού στον οποίο και κοινοποιήθηκε. Στην επιστολή του ο κ. Νεοφύτου αναφέρει τα εξής:

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός και προσωπικά ως Αβέρωφ Νεοφύτου, καλέσαμε τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ σε τηλεοπτικό debate. Λόγω της πληθώρας των τηλεοπτικών σταθμών και εκπομπών και για να παραμείνει η διαδικασία στο ύψος των περιστάσεων που της αναλογεί, προτείνουμε τη διεξαγωγή ενός διακαναλικού  debate. Με τη συμμετοχή δημοσιογράφων από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Είμαστε στη διάθεσή σας με την προϋπόθεση ότι και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ είναι σύμφωνος με την πιο πάνω πρόταση, για την εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής ημερομηνίας και ώρας αλλά και για τη δομή της συζήτησης, αφού αυτή θα είναι εφ όλης της ύλης.

Εκ μέρους του Δημοκρατικού Συναγερμού αρμόδιος για τα επιμέρους ζητήματα είναι ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Δημήτρης Δημητρίου.

Αβέρωφ Νεοφύτου

Πρόεδρος Δημοκρατικού Συναγερμού

Επιστολή Προέδρου ΔΗΣΥ προς Τηλεπτικούς Σταθμούς – Debate με ΓΓ ΑΚΕΛ 30.01.2020

Check Also

Νεαρός βρήκε διαρρήκτη στο δωμάτιό του… Ακολούθησε πάλη ….

Share Twitter Νεαρός βρήκε διαρρήκτη στο δωμάτιό του… Ακολούθησε πάλη ….  Συνελήφθη 43χρονος Γύρω στις …

Νέο θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρή 80χρονη

Share Twitter Νέο θανατηφόρο τροχαίο  – Νεκρή 80χρονη Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε …