Επιστολή Αβέρωφ στα τηλεοπτικά κανάλια για debate, με τον Άντρο Κυπριανού

Επιστολή προς τους Διευθυντές Ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών απέστειλε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για τη διενέργεια debate, με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού στον οποίο και κοινοποιήθηκε. Στην επιστολή του ο κ. Νεοφύτου αναφέρει τα εξής:

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός και προσωπικά ως Αβέρωφ Νεοφύτου, καλέσαμε τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ σε τηλεοπτικό debate. Λόγω της πληθώρας των τηλεοπτικών σταθμών και εκπομπών και για να παραμείνει η διαδικασία στο ύψος των περιστάσεων που της αναλογεί, προτείνουμε τη διεξαγωγή ενός διακαναλικού  debate. Με τη συμμετοχή δημοσιογράφων από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Είμαστε στη διάθεσή σας με την προϋπόθεση ότι και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ είναι σύμφωνος με την πιο πάνω πρόταση, για την εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής ημερομηνίας και ώρας αλλά και για τη δομή της συζήτησης, αφού αυτή θα είναι εφ όλης της ύλης.

Εκ μέρους του Δημοκρατικού Συναγερμού αρμόδιος για τα επιμέρους ζητήματα είναι ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Δημήτρης Δημητρίου.

Αβέρωφ Νεοφύτου

Πρόεδρος Δημοκρατικού Συναγερμού

Επιστολή Προέδρου ΔΗΣΥ προς Τηλεπτικούς Σταθμούς – Debate με ΓΓ ΑΚΕΛ 30.01.2020

Check Also

Συμμετοχή του Υπουργού Δικαιοσύνης στην τηλεδιάσκεψη Υπουργών Δικαιοσύνης της ΕΕ

Share Twitter Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Γιώργος Σαββίδης συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη των …

Αλληλεγγύη: Έβγαλαν τη μάσκα οι ιατροδικαστές – Αρνούνται να διενεργήσουν νεκροτομές

Share Twitter «Άταφες παραμένουν στα ψυγεία δεκάδες σωροί ως αποτέλεσμα της άρνησης λειτουργών της ιατροδικαστικής …