Επιστολή Άντρου στον Γ. Ελεγκτή για διερεύνηση κονδυλίων για μεταναστευτικό

Επιστολή Άντρου στον Γ. Ελεγκτή για διερεύνηση κονδυλίων για μεταναστευτικό

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού απέστειλε επιστολή στον Γενικό Ελεγκτή κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη με την παράκληση όπως απασχολήσει την Ελεγκτική Υπηρεσία το θέμα της διάθεσης 100 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον τομέα της κάλυψης αναγκών που προκύπτουν από τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές προς την Κύπρο.

Παρατίθεται το κύριο μέρος της επιστολής:

«Παρακαλώ όπως απασχολήσει την Ελεγκτική Υπηρεσία το θέμα της διάθεσης 100 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον τομέα της κάλυψης αναγκών που προκύπτουν από τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές προς την Κύπρο. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του τέως Υπουργού Εσωτερικών τα κονδύλια δαπανήθηκαν ανάμεσα στα άλλα και για τη λειτουργία των Κέντρων στην Κοφίνου, στη Μενόγεια και στην Πουρνάρα αλλά και σε άλλους τομείς.

Σε πρόσφατη συνάντηση που είχαμε με τον νυν Υπουργό Εσωτερικών κ. Νουρή αναφέρθηκα στο ζήτημα χωρίς ωστόσο να λάβω σαφείς εξηγήσεις.

Σας παρακαλώ να εξετάσετε λεπτομερώς τις συγκεκριμένες δαπάνες και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν».

Check Also

ΥΠΕΞ: Τιμά τη Κύπρο η αποστολή των «Εθελοντών γιατρών Κύπρου»

Share Twitter ΥΠΕΞ: Τιμά τη Κύπρο η αποστολή των «Εθελοντών γιατρών Κύπρου» Με την ευκαιρία …

Κλοπή καλωδίων αξίας €167,462 – Χειροπέδες σε 48χρονο υπάλληλο

Share Twitter Κλοπή καλωδίων αξίας €167,462 – Χειροπέδες σε 48χρονο υπάλληλο Υπόθεση κλοπής μεγάλης ποσότητας …