Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Κύριο θέμα “ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ”- έκθεση-κλειδί από τη PIMCO  που θα κρίνει πολλά. Στα 10 δις. καιγόμαστε… Ρουσφέτια Καρογιάν με πατέντα. Αναστάτωση στη αγορά λόγω νέων φόρων. Απολύσεις στις Κ.Α. με χαριστικές αποζημιώσεις. Νέες κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών.

ΠΟΛΙΤΗΣ:  Πρωτοσέλιδο σήμερα “ΨΗΦΙΣΤΕ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ … ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!” Δραματική έκκληση Σιαρλή. Καλημέρα από την PIMCO. CYTA- Κάτω τα χέρια από τα λεφτά μας.Κ.Α.- Χαριστικές αποζημιώσεις και μειωμένο ενδιαφέρον.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: “ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ PIMCO” – σε αναμμένα κάρβουνα για το ποσόν της ανακεφαλαιοποίησης. Φοβούνται ότι η CYTA  έχει ήδη πωληθεί. Καθημερινό φαινόμενο οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Ανάστατοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων.

ΑΛΗΘΕΙΑ: “ΣΤΑΥΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ”- καταγγελία- βόμβα στη Βουλή. Σήμερα η λυπητερή από PIMCO. Πέτρινα χρόνια μέχρι το 2014. Σιαρλή: Προανήγγειλε εμμέσως ιδιωτικοποιήσεις.

ΧΑΡΑΥΓΗ: “Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ¨… ΠΕΟ- αυτή δεν ει΄ναι η Ευρώπη που οραματιστήκαμε. Αποσιωπά τα λάθη των τραπεχών ο ΔΗΣΥ. Δημοκρατική η πορεία του Σταύρου Μαλά,

Check Also

Διπλό φονικό στον Αμίαντο: Για 8 ημέρες στο κελί ο 32χρονος Σύρος

Την 8ημερη κράτηση του 32χρονού Σύρου διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, αναφορικά με τη υπόθεση …

Πάφος: Βρέθηκαν σε χωράφι τα τρία όπλα που είχαν κλαπεί από οικία

Εντοπίστηκαν χθες, από μέλη της Αστυνομίας, τα τρία πυροβόλα όπλα που είχαν κλαπεί από κατοικία …