Επισκόπηση Αθηναικού Τύπου

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:”ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΩΝ 1 ΔΙΣ.Οι προτεραιότητες για ρευστότητα-Αισιοδοξία για τον προυπολογισμό” “Εκκενώθηκε η “βίλα Αμαλία” οκτώ προσαγωγές

ΤΑ ΝΕΑ.”Οι 5 εντολές του ΔΝΤ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ” “Κεντροαριστερά, το μεγάλο μποτιλιάρισμα. Εντονες ζυμώσεις στο χώρο μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε μια προσπάθεια να ανασυνταχθεί η δημοκρατική παράταξη” 

ΕΘΝΟΣ: “Αλλάζουν όλα τα 2013 στη φορολογία των κατοικιών, οικοπέδων και αγροτεμαχιών ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ” “Δυτ. Μακεδονία . Το ακριβό πετρέλαιο κλέινει τα σχολεία”

Η ΑΥΓΗ:” Οπως αναγνώρισε κυνικά ο Αν. Σαμαράς ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ “ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ” ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ” “Εκλεψαν το ανάγλυφο του Σωτήρη Πέτρουλα

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Τέλη Ιανουαρίου το νομοσχέδιο για το δημόσιο στη Βουλή. ΚΟΥΡΕΜΑ 50% ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ” “Τα χωριά του Αη Βασίλη, οι δεινόσαυροι και οι ταινίες. Γιορτινές προτάσεις για παιδιά”

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ.”Συγκυβέρνηση-Ευρωπαική Ενωση ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ” “Οικοδόμοι, απαίτησαν δουλειά και ανθρώπινες συνθήκες”.

ΒΡΑΔΥΝΗ.” Ανακοινώσεις του πρωθυπουργού απο το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους Ενα δισ. για οφειλές σε εφάπαξ και ΕΟΠΥΥ” “Ασφαλιστικός οδηγός της “β” με βάση τις τελευταίες εγκυκλίους ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ”