ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: “Επιδιώκουν να μην υπογραφεί μνημόνιο μέχρι τις εκλογές ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ “παρά τη συμφωνία με την τρόικα, εκκρεμούν σοβαρά θέματα όπως η βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους”

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ:”Οι νέες εκτιμήσεις για τα ακίνητα καθορίζουν το μέλλον των προβληματικών δανείων ΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΟ ΚΛΟΙΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ” Παγκόσμια θλίψη και θρήνος για το μακελειό στο Κονέκτικατ”

ΠΟΛΙΤΗΣ:” Ο τέως διοικητής της κεντρικής Τράπεζας καρφώνει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ” “Εξομολογήσεις”  με τον Μανώλη καλατζή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΙΛΙΑ Η ΑΓΩΓΗ ΛΙΛΛΗΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ. Η Αθηνά Κυριακίδου προκαλεί το Γιώργο Λιλλήκα”

ΧΑΡΑΥΓΗ:ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ Ο Ν. Αναστασιάδης επιχειρεί να επιρρίψει ευθύνες στην κυβέρνηση για την διαφορά ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ και επείγει για άρον άρον κλείσιμο του μνημονίου”

Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ  ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: “Πολλαπλές παρενέργειες. Κατάρρευση Ορφανίδη θα συμπαρασύρει 200 προμηθευτές” “ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ στις Βρυξέλλες προβλέπουν χρέους μαμούθ ύψος 140-150% του ΑΕΠ”