Επαγγελματίας humiliatrix! Γυναίκα ακριβοπληρώνεται για να εξευτελίζει άνδρες!

humiliatrix! Η μηνιαία συνδρομή για όσους θέλουν πιο μόνιμη επαφή με την επαγγελματία humiliatrix είναι στα 39,99 δολάρια….

Ξεκίνησε πουλώντας χρησιμοποιημένα εσώρουχα και πλέον πληρώνεται 1 δολάριο το λεπτό, για να ακούει ερωτικές φαντασιώσει και να κάνει τους άλλους να νιώθουν σκουπίδια2

Η Σεάρα Λίντς είναι 28 ετών και ξεκίνησε την καριέρα της στα 17 της, πουλώντας χρησιμοποιημένα εσώρουχα και στη συνέχεια άρχισε να κάνει διαδικτυακά βίντεο.

Πλέον έχει προχωρήσει την ιδέα της σεξουαλικής κυριαρχίας (dominatrix) σε άλλα επίπεδα, καθώς πληρώνεται για να μειώνει και να εξευτελίζει τους πελάτες της.

Όπως εξηγεί και η ίδια, στην ιστοσελίδα της, οι ενδιαφερόμενοι πληρώνουν 1 δολάριο το δευτερόλεπτο για κάθε βίντεο ενώ η μηνιαία συνδρομή για όσους θέλουν πιο μόνιμη επαφή με την επαγγελματία humiliatrix είναι στα 39,99 δολάρια.

Τα επίμαχα βίντεο είναι POV, που σημαίνει ότι είναι η Λιντς και απευθύνεται στην κάμερα, με τρόπο που ο θεατής να νομίζει ότι όλα αφορούν αυτόν, είτε τα λόγια είτε οι χειρονομίες.

Εκτός από τα βίντεο, που αποφέρουν την πλειονότητα του εισοδήματός της, η Λίντς πουλά και αντικείμενα στο διαδίκτυο, αλλά το αποκορύφωμα της όλης μανίας προς το πρόσωπό της είναι το γεγονός πως οι πελάτες της, αγοράζουν δώρα για λογαριασμό της, της ταχυδρομούν χρήματα ή της αγοράζουν πράγματα από τη λίστα επιθυμιών του Amazon μεταξύ των οποίων η 28χρονη έχει παπούτσια 1.300 δολαρίων!

Πάντως μπορεί να δηλώνει πως της αρέσει το επάγγελμά της και το εισόδημα που της αποφέρει, αλλά το γεγονός πως εξευτελίζει τους ανθρώπους δεν είναι το ίδιο διασκεδαστικό για εκείνη, όσο για τους πελάτες της και αυτό φαίνεται από τα σχόλια και τα δώρα που λαμβάνει.

Check Also

Η Κένταλ Τζένερ κόβει την ανάσα ποζάροντας με σέξι μαγιό…

Share Twitter Με μικροσκοπικό εμπριμέ μαγιό και ψάθινο καπέλο σε καουμπόικο στιλ πόζαρε μέσα από …

Χάρης Χριστόπουλος: «H Ιωάννα Τούνη είχε καταρρεύσει, έκλαιγε για το ροζ βίντεο»

Share Twitter Ο Χάρης Χριστόπουλος συνεργαζόταν με την Ιωάννα Τούνη, όταν και οι δύο συμμετείχαν …