Επίσκεψη Αβέρωφ στην παλιά Λευκωσία: «Η Λευκωσία αλλάζει προς το καλύτερο»

Επίσκεψη Αβέρωφ στην παλιά Λευκωσία: «Η Λευκωσία αλλάζει προς το καλύτερο»

Την οδό Ρηγαίνης στην παλιά Λευκωσία επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου με την ευκαιρία της ανάπλασης στην περιοχή, συνομιλώντας και με καταστηματάρχες, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος. Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Χρύσανθος Φάκας, δήλωσε τα εξής:

«Βρισκόμαστε στην οδό Ρηγαίνης που πρόσφατα έχει αναπλαθεί και για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες έγιναν πεζοδρόμια προσβάσιμα για όλους. Ταυτόχρονα να αναφέρουμε ότι παρόμοιες εργασίες έγιναν και στην Οδό Βουλγαροκτόνου και σύντομα θα ξεκινήσει και ο εξωραϊσμός όλων των προσόψεων στην οδό Ρηγαίνης και στη Βουλγαροκτόνου. Να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά έχουν γίνει πεζοδρόμια, έχει γίνει ισοεπίπεδος ο δρόμος με τα πεζοδρόμια και αντί για πασαλάκια έχουν τοποθετηθεί και ανθώνες. Ως εκ τούτου η Λευκωσία αλλάζει, προχωρούμε με πολύ σκληρή δουλειά για να κάνουμε τη Λευκωσία όμορφη όπως τη θέλουν οι Λευκωσιάτες».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, τόνισε τα εξής:

«Βρίσκομαι και πάλι στην παλιά Λευκωσία. Θέλω να συγχαρώ τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο. Παρατηρώ πως η Λευκωσία αλλάζει προς το καλύτερο. Το ιστορικό κέντρο της πόλης σιγά-σιγά αναδεικνύεται. Καλύτερες μέρες έρχονται για την πόλη της Λευκωσίας. Η πρωτεύουσα μας πρέπει να είναι στολίδι, γίνεται στολίδι και μας κάνει όλους υπερήφανους».

Check Also

Υπ. Υγείας: 2,793 άτομα εμβολιάστηκαν με την 3η δόση

Υπ. Υγείας: 2,793 άτομα εμβολιάστηκαν με την 3η δόση Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, …

31χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί με 162 χ.α.ω. αντί 80

31χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί με 162 χ.α.ω. αντί 80 Γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, …