Επέδωσαν κατηγορητήριο σε… νεκρό, καλώντας τον σε δίκη στη Λευκωσία

Μόνο ως μακάβριο αστείο θα μπορούσε η μητέρα του Αντρέα Παπαδόπουλου να εκλάβει το κατηγορητήριο εναντίον του παιδιού της, που της επέδωσαν έναν ολόκληρο χρόνο μετά το θάνατό του. Του… ανακοίνωναν ότι είχε ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του για υπόθεση επίθεσής του προς τρίτους και τον… καλούσαν να απολογηθεί.

Φαίνεται πως οι αρμόδιοι του ΤΑΕ Λευκωσίας που διερευνούν την υπόθεση εναντίον του,  δεν … συνεννοούνται με το τμήμα που διερευνά τη δολοφονία του νεαρού, στις 3/2/2012 στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς. Έτσι, κάποιοι αστυνομικοί διερευνούσαν τον φόνο του και άλλοι  διερευνούσαν την υπόθεση εναντίον του μαζί με ακόμα δύο πρόσωπα, ενόσω ακόμη αυτός ήταν στρατιώτης των ΟΥΚ . Πρόσφατα καταχώρησαν την υπόθεση στο Δικαστήριο, όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος.

Η μητέρα του νεαρού Φούλλα Παπαδοπούλου, έμεινε άφωνη πριν από λίγες ημέρες, όταν επιδότης της κτύπησε την πόρτα και επέμενε να της επιδώσει το κατηγορητήριο, παρότι του έλεγε ότι ο γιος της δεν είναι πια στη ζωή. Τελικά, μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, παρέλαβε το κατηγορητήριο