Εντοπίστηκαν σε περίπτερο, κροτίδες και αφορολόγητα τσιγάρα

Πουλούσε στο περίπτερο κροτίδες και αφορολόγητα τσιγάρα

Ποσότητες αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων και κροτίδων, εντοπίστηκαν χθες κατά τη διάρκεια έρευνας της Αστυνομίας, σε περίπτερο στη Λεμεσό.

Η έρευνα διενεργήθηκε χθες το απόγευμα και κατά τη διάρκειά της εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 21 κούτες τσιγάρα, οι οποίες δεν έφεραν τις ειδικές σημάνσεις, καθώς και 74 εργοστασιακές κροτίδες. Ο 38χρονος ιδιοκτήτης του περιπτέρου, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, σχετικά με την παράνομη κατοχή κροτίδων, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Όσον αφορά στα καπνικά προϊόντα, αυτά παραδόθηκαν σε λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, οι οποίοι ανέλαβαν για τα περαιτέρω.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Προσωποκράτηση

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε χθες διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον 40χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής μη πυροβόλου όπλου χωρίς σχετική άδεια.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.

Check Also

Σύλληψη 21χρονης που πωλούσε laughing gas, στην Αγία Νάπα

Share Twitter Σύλληψη 21χρονης που πωλούσε laughing gas, στην Αγία Νάπα Υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων …

Εκστρατεία ελέγχου μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Share Twitter Αρχίζει σήμερα εκστρατεία ελέγχου μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων. Η Αστυνομία συνεχίζοντας τις προσπάθειες της …