Ελλάδα: Ο παππούς οργάνωνε και τα εγγόνια… εκτελούσαν διαρρήξεις!

Υπό την καθοδήγηση ενός 64χρονου δρούσε ένα «δίδυμο» νεαρών Ελλήνων που παραβίαζαν σπίτια στην Σπάρτη και σε τοπικές κοινότητες του ομώνυμου Δήμου, το περασμένο καλοκαίρι. Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, είχαν διαπράξει συνολικά επτά κλοπές και μία απόπειρα.

Η σπείρα έδρασε στο διάστημα από την 1η ως τις 24 του περασμένου Ιουλίου και από τις επτά επιτυχημένες διαρρήξεις αποκόμισε μετρητά, κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα που η συνολική αξία τους ξεπερνά τα 13 .000 ευρώ σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. Οι οκτώ περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν από την έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας Σπάρτης.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να διαπιστώσουν αν οι δράστες έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές. Ο… παππούς και τα εγγόνια του δεν συνελήφθησαν αφού το αυτόφωρο είχε παρέλθει προ πολλού, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Check Also

Χούντα των Συνταγματαρχών -Το Πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967

Share Twitter Χούντα των Συνταγματαρχών Ξημερώματα στις 21η Απριλίου 1967, εξερράγη στρατιωτικό κίνημα,  με επικεφαλής …

Ελλάδα: Άνδρας κατέσφαξε πιτ μπουλ με 17 μαχαιριές μπροστά στην ιδιοκτήτριά του…

Share Twitter Εξοργισμένοι είναι οι κάτοικοι της Αργυρούπολης με το περιστατικό που συνέβη σε αυτοσχέδιο …