Ελιξήριο ζωής – Ο χυμός που “ανασταίνει” και θεραπεύει

Ελιξήριο ζωής – Ο χυμός που σε “ανασταίνει” σε 2 λεπτά

Όλοι γνωρίζουμε ότι η διατροφή είναι το παν για την υγεία μας. Είμαστε ότι τρώμε. Μία σωστή διατροφή μας προστατεύει και από όλες τις ασθένειες.

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε, σε ένα ρόφημα το οποίο είναι γνωστό εδω΄και δεκαετίες και το οποίο “ανασταίνει” τον οργανισμό και προστατέυει από τις ασθένειες.

Έγινε δημοφιλές εξαιτίας του ισχυρισμού ότι μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο, εκτός αυτού, το φυσικό θεραπευτικό ρόφημα που σας παρουσιάζουμε σήμερα έχει χρησιμοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια ως ένας καταπληκτικός τρόπος για να βελτιώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, να καθαρίσετε το αίμα σας, να ωφελήσετε το συκώτι σας και σας παρέχει επίσης ενέργεια.

Έχετε κατά νου ότι δεν έχει και τόσο καλή γεύση, ωστόσο πρέπει να λάβετε υπόψιν τις καταπληκτικές δράσεις που έχει στον οργανισμό όταν το καταναλώνετε. Επίσης, ένα ακόμη θετικό στοιχείο αυτού του χυμού είναι πως είναι πολύ εύκολο να προετοιμαστεί, δεν παίρνει περισσότερο από δύο λεπτά.

Αν αισθάνεστε κατάθλιψη, όλη την ώρα και κουρασμένοι, και έχετε αυτό το αίσθημα ότι έχετε έλλειψη ενέργειας, με την κατανάλωση αυτού του χυμού σίγουρα θα απαλλαγείτε από αυτά τα προβλήματα, καθώς πρόκειται να γίνει το θαυματουργό σας ελιξίριο.

Συστατικά:

1 λεμόνι
3 μήλα
1 kg παντζάρια
1 kg μέλι
1/2 kg καρότο
3 πορτοκάλια

Μέθοδος προετοιμασίας:

Ξεκινήστε αυτό το θαυματουργό ελιξίριο πλένοντας καλά όλα τα υλικά και συνεχίστε με την ανάμειξη τους σε ένα μπλέντερ. Όταν ολοκληρώσετε την ανάμειξη, το αποτέλεσμα θα είναι ένα κοκκινωπό μείγμα. Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα βάζο ή σε ένα μπουκάλι και φυλάξτε το στο ψυγείο.

Χρήση:

Πιείτε μισό ποτήρι από αυτό το θαυματουργό φυσικό χυμό με άδειο στομάχι κάθε πρωί!!!

Check Also

Γιατί τα κουνούπια τσιμπούν εσάς και όχι τον διπλανό σας… 7 λόγοι…

Share Twitter Σε κάθε παρέα των καλοκαιρινών διακοπών υπάρχουν τα άτομα που ταλαιπωρούνται από τα …

Υγεία: Οστεοπόρωση και σωστή διατροφή

Share Twitter Η οστεοπόρωση αποτελεί τη συνηθέστερη μεταβολική νόσο των οστών στη σύγχρονη εποχή μας. …