Ελβετία: Οίκος ανοχής απέλυσε τις ιερόδουλες και προσέλαβε …ρομπότ! (Video)

Στην Ελβετία λειτουργεί ένας γνωστός οίκος ανοχής με το όνομα Arsenal 51. Οι τιμές που χρεώνει τους πελάτες του ξεκινούν από 181 ευρώ. Η διεύθυνση του οίκου λοιπόν αποφάσισε να ρίξει κατακόρυφα τις τιμές από τα 181 στα 80 ευρώ μόνο όμως εάν ο πελάτης επιλέξει να πάει με σιλικονάτη κούκλα, αντί για πραγματική γυναίκα.

Για την ακρίβεια με κάποιο ρομποτ από σιλικόνη που ο οίκος διαθέτει. Μάλιστα για να υπάρχει ποικιλία οι υπεύθυνοι έχουν προμηθευτεί 12 τέτοια ρομπότ.

Και εάν αναρωτιέστε τι συμβαίνει, οι άνθρωποι του οίκου ανοχής είναι κατηγορηματικοί. Το κάθε ρομπότ μετά την επαφή απολυμαίνεται μέχρι να το χρησιμοποιήσει ο επόμενος πελάτης.

Ο κόσμος συρρέει στον οίκο για να απολαύσει το σεξ με τα ρομπότ, σε σημείο μάλιστα να απολυθούν οι πραγματικές γυναίκες και να υπάρχουν μόνο 2 σε αντίθεση με τα 12 ρομπότ που ολοένα και αυξάνονται.

«Είναι πάντα σέξι, πρόθυμες και έτοιμες για σένα. Θα κάνουν μαζί σου οτιδήποτε θέλεις. Θα εκπληρώσουν κάθε σου φαντασίωση», αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του ελβετικού οίκου ανοχής.

Η Μπριγκίτε Σνέφστραπ, εκπρόσωπος του σωματείου για την προστασία των δικαιωμάτων των ιερόδουλων από την πλευρά της λέει: «Μια κούκλα του σεξ δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη επαφή. Είναι ένα νέο φαινόμενο. Όμως, η σιλικόνη ποτέ δεν πρόκειται ν’ αντικαταστήσουν τα αληθινά κορίτσια, καθώς οι περισσότεροι πελάτες αναζητούν κάτι περισσότερο από απλά σεξ».

Check Also

Άκης Σακελλαρίου: «Λιποθύμησα στο ταξί και ήμουν σε κώμα 10 μέρες» (Video)

Share Twitter Μια εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο Άκης Σακελλαρίου στο «Πρω1νό» του ANT1 και μίλησε …

«The Globetrotters«: Ξέσπασε σε κλάματα η Αντελίνα Βαρθακούρη (Video)

Share Twitter Στο επεισόδιο της Τετάρτης, η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης ταξίδεψαν στην Παταγωνία …