ΕΛΑΜ: Με θέατρο του παραλόγου μοιάζει η κατάσταση στο Κυπριακό

Εξοργίζει,  η προσπάθεια της Κυβέρνησης, αλλά και των πολιτικών κομμάτων, να αποκρύψουν την επέλαση των κατοχικών δυνάμεων στην περιοχή των Στροβιλιών, αυξάνοντας το έδαφος που κατέχουν, αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδη για το Κυπριακό.

Αυτούσια η δήλωση:

Με θέατρο του παραλόγου μοιάζει η κατάσταση στο Κυπριακό. Από την μια, η Κυβέρνηση και τα κόμματα είναι χαμένοι στα πρακτικά της 4ης Ιουλίου και από την άλλη, ο Ερντογάν και ο Τσαβούσογλου απειλούν ευθέως την Κυπριακή Δημοκρατία πως θα προχωρήσουν με γεωτρήσεις, εισβάλλοντας στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Αυτό όμως που εξοργίζει, είναι η προσπάθεια της Κυβέρνησης, αλλά και των πολιτικών κομμάτων, να αποκρύψουν την επέλαση των κατοχικών δυνάμεων στην περιοχή των Στροβιλιών, αυξάνοντας το έδαφος που κατέχουν και εγκλωβίζοντας σ’ αυτό κι άλλους Ελληνοκύπριους, αφού κανείς από τους προαναφερόμενους δεν έχει τοποθετηθεί.

Επί τη ευκαιρία, να θυμίσουμε ότι η πρώτη φορά που έγινε προέλαση των τουρκικών δυνάμεων και κατοχή ελευθέρων περιοχών της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά το 1974, ήταν το 2000 επί Κυβερνήσεως ΔΗΣΥ. Έκτοτε, οι εκάστοτε Κυβερνήσεις, στην προσπάθεια τους να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο, αποκρύπτουν το πρόβλημα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο  απαιτεί από την Κυβέρνηση, τους αρμόδιους Υπουργούς, Άμυνας, Εσωτερικών και Εξωτερικών, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα, να τοποθετηθούν επίσημα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντίδρασης, στους οποίους θα κατέφευγαν σοβαρά κράτη, όμως κάποιοι θυσιάζουν ακόμη και τα εδάφη μας, στον βωμό του «καλού κλίματος».

Διερωτόμαστε, πότε επιτέλους θα αντιδράσουν; Αξίζει να υπενθυμίσουμε σε όλους, τα λόγια του Θουκυδίδη ότι «ο δυνατός παίρνει πάντα αυτό που θέλει και ο αδύνατος αυτό που του δίνουν»…

Check Also

Δρ.Κωστρίκης για «Όμικρον»: Είναι σχεδόν διαφορετικός ιός – Τι είπε για εμβόλια

Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν πως η μετάλλαξη «Όμικρον» είναι 7-8 φορές πιο μεταδοτική από τη …

Φυλάκιση 9 χρόνων σε 27χρονο για απόπειρα φόνου

Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού αποφάσισε την ποινή 27χρονου για απόπειρα φόνου. Ποινή φυλάκισης εννέα χρόνων επέβαλε …