ΕΛΑΜ: Διαψεύδει όσα ισχυρίζεται η «επαγγελματίας υποψήφια» Νατάσα Ιωάννου

Με γραπτή ανακοίνωση, «το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο διαψεύδει όσα ισχυρίζεται η επαγγελματίας υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ, Νατάσα Ιωάννου.

Τα προαναφερόμενα μπορούν να επιβεβαιώσουν όσοι βρίσκονταν στον χώρο, μεταξύ αυτών και η παρουσιάστρια της μεσημβρινής εκπομπής του Σίγμα, κ. Μαρίνα Χατζηκώστα.

Ο μηχανισμός προπαγάνδας που στήθηκε για μήνες εις βάρος του ΕΛΑΜ, από άτομα εθισμένα στο ψέμα, έχει ως στόχο να πλήξει το Κίνημά μας εν όψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών, με χτυπήματα κάτω από την μέση και προβοκάτσιες του χειρίστου είδους.

Κατανοούμε τις σπασμωδικές κινήσεις λίγα 24ώρα πριν τις κάλπες, παρ’ όλα αυτά δηλώνουμε ότι δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πολιτική τους κατρακύλα…», καταλήγει η ανακοίνωση.

Της ανακοίνωσης έχει προηγηθεί καταγγελία στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, από την υποψήφια της ΕΔΕΚ Νατάσα Ιωάννου, κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΕΛΑΜ Γεάδη Γεάδη.

Κατά τους ισχυρισμούς της Νατάσας Ιωάννου, μετά το πέρας της παρουσίας τους στη μεσημβρινή τηλεοπτική εκπομπή του Sigma, ο Γεάδης Γεάδη εξαπέλυσε απειλές εναντίον της και επί τούτου τον κατήγγειλε στην Αστυνομία.

 

Check Also

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για υπόθεση ναρκωτικών

Share Twitter Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για υπόθεση ναρκωτικών Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα και τέθηκαν υπό …

Ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό – «Σήκωσαν τις εισπράξεις»

Share Twitter Ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό – «Σήκωσαν τις εισπράξεις» Ληστεία σε περίπτερο, που …