ΕΛΑΜ:Η κατάρρευση του Συνεργατισμού έχει όνομα: ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ

Σε γραπτή ανακοίνωση το ΕΛΑΜ, αναφέρεται στις ευθύνες των κομμάτων για τη κατάρρευση του Συνεργατισμού και τονίζει ότι προσπαθώντας να αποκρύψουν το φαγοπότι και το πλιάτσικο των πολιτικών κομμάτων που στήθηκε στον Συνεργατισμό, αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Σε διάφορα σημεία του Πορίσματος επαναλαμβάνεται ότι «τα κόμματα ήταν μέρος της σάρκας του Συνεργατισμού από την αρχή», με ιδιαίτερη έμφαση να δίδεται στο γεγονός ότι όλες οι επιτροπείες των ΣΠΙ εκλέγονταν με βάση κομματικά ψηφοδέλτια και ελέγχονταν από τα κόμματα και τις παρατάξεις τους.

Ενδεικτική είναι η κοινή ανακοίνωση των κομμάτων ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ το 2009, με την οποία υποδεικνύουν στα μέλη του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου, ποια πρόσωπα να ψηφίσουν για την ανάδειξη των μελών της επιτροπείας.

Oι κατηγορίες είναι πολύ σοβαρές και αποτυπώνουν το πασιφανές, αυτό που MONO το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) από του βήματος της Βουλής των Αντιπροσώπων τόλμησε να πει, ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ.

Τα πιο πάνω εξηγούν την συμπεριφορά των «χρήσιμων ηλιθίων του συστήματος», που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα μεγάλα σκάνδαλα, κάνοντας πλάτες στην ασυδοσία, συγκαλύπτοντας την διαφθορά, προσπαθώντας να αποκρύψουν το φαγοπότι και το πλιάτσικο των πολιτικών κομμάτων που στήθηκε στον Συνεργατισμό.

Check Also

«Θέριζε» πεζούς και αυτοκίνητα, στο πέρασμά του 29χρονος οδηγός

Share Twitter «Θέριζε» πεζούς και αυτοκίνητα, στο πέρασμά του 29χρονος οδηγός  Στη σύλληψη του 29χρονου …

Κίτρινη προειδοποίηση – Στους 40 βαθμούς ανεβαίνει ο υδράργυρος

Share Twitter Κίτρινη προειδοποίηση – Στους 40 βαθμούς ανεβαίνει ο υδράργυρος Η Μετεωρολογική Υπηρεσία, εξέδωσε …