Εκτστρατεία της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας – 23 πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς

Συνολικά 318, τραπουλόχαρτα, φίσιες καθώς και χρηματικά ποσά, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν χθες ως τεκμήρια, σε έρευνες που έγιναν βάση δικαστικών ενταλμάτων από μέλη του ΟΠΕ στη Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο.

Συγκεκριμένα, στην επαρχία Λάρνακας, εντοπίστηκαν επτά πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία, δηλαδή ποκεριζέ. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν 106 τραπουλόχαρτα.

Στην επαρχία Λεμεσού, εντοπίστηκαν έξι πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία, δηλαδή ποκεριζέ με φίσιες. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν 104 τραπουλόχαρτα, 65 φίσιες καθώς και χρηματικό ποσό.

Στην επαρχία Πάφου, εντοπίστηκαν οκτώ πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία, δηλαδή ποκεριζέ με φίσιες. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν 108 τραπουλόχαρτα, 47 φίσιες καθώς και χρηματικό ποσό.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα, καθώς και οι υπεύθυνοι των υποστατικών, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ενόψει της εορταστικής περιόδου, εντατικοποιούνται παγκύπρια οι ήδη στοχευμένες εκστρατείες της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας αλλά και του ηλεκτρονικού τζόγου.

Check Also

Έκτακτα μέτρα – Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε δημόσιους εξωτερικούς χώρους

Share Twitter Απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου για εφαρμογή έκτακτων μέτρων σε παγκύπρια βάση και στις Επαρχίες …

Νικόλας: Γιατί υποβάλλεται αίτημα να παραιτηθεί η Βουλή, χωρίς την προϋπόθεση παραίτησης του προέδρου της Δημοκρατίας

Share Twitter Γιατί υποβάλλεται αίτημα να παραιτηθεί η Βουλή, χωρίς την προϋπόθεση παραίτησης του προέδρου …