Δικηγόροι 36χρονης γιατρού: Θύμα μιας άδικης μεταχείρισης – Να σταματήσουν τα λαικά δικαστήρια

Δικηγόροι 36χρονης γιατρού: Θύμα μιας άδικης μεταχείρισης – Να σταματήσουν τα λαικά δικαστήρια

Σε ανακοίνωση του προς τα ΜΜΕ, το δικηγορικό γραφείο Γεώργιος Διογένους και Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε, αναφέρει πως, από τις 21 Σεπτεμβρίου 2021 «η εντολέας μας έχει πέσει θύμα μιας άδικης μεταχείρισης, η οποία στιγμάτισε τόσο αυτήν, όσο και την οικογένεια της».

«Η εντολέας μας από την πρώτη στιγμή έχει συνεργαστεί πλήρως με την αστυνομία και έχει υποβοηθήσει το έργο της, απαντώντας, ευθαρσώς, σε όλες τις ερωτήσεις που της έχουν υποβληθεί, προκειμένου έτσι να λάμψει η αλήθεια, χωρίς να επιλέξει να κρυφτεί πίσω από τα δικαιώματα που της δίδει ο νόμος», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Το δικηγορικό γραφείο της 36χρονης αναφέρει ακόμη ότι δεν υπήρξε καμία κατάχρηση ποσού από το δημόσιο, αλλά έγιναν όλες οι ενέργειες προς διαφύλαξη του, με σεβασμό προς τους νόμους και τη συμφωνία με τον ΟΑΥ.

«Επιπλέον, η πελάτιδα μας έχει προβεί στην εγχείρηση της ασθενούς με τον ενδεδειγμένο τρόπο, σύμφωνα πάντοτε με την σχετική ιατρική πρακτική ή και βιβλιογραφία», προσθέτει η ανακοίνωση, ενώ σε σχέση με τη διερεύνηση αδικημάτων για πλαστογραφία «απαντούμε λακωνικά λέγοντας ότι αυτό δεν ισχύει».

Μεταξύ άλλων, εκφράζεται λύπη για το γεγονός ότι «τα γεγονότα παρουσιάζονται με διάφορα σενάρια που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα» ενώ γίνεται έκκληση όπως δοθεί χρόνος στην Αστυνομία για να ολοκληρώσει το έργο της «μακριά από την ισοπεδωτική ή και αλλιώτικη προσέγγιση, η οποία αγγίζει τα όρια του λιβέλλου ή και της δυσφήμισης και παράλληλα εμποδίζει το έργο της Αστυνομίας ή και της δικαιοσύνης, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί άδικες εντυπώσεις στο ευρύτερο κοινό σε βάρος της ιατρού και της αλήθειας».

Το δικηγορικό γραφείο καλεί όλους να σεβαστούν, αφενός τη διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης και τους «εκατοντάδες ασθενείς που έχει περιθάλψει η εντολέας μας μέχρι πρότινος» και αφετέρου, την οικογένεια, την προσωπικότητα, την τιμή και τη υπόληψη της ιδίας της 36χρονης.

«Με τα λαϊκά δικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια, τουναντίον προ-οικονομείται υπαιτιότητα χωρίς νόμιμο έρεισμα, προσβάλλοντας παράλληλα μεταξύ άλλων το τεκμήριο της αθωότητας, εάν και εφόσον ασκηθεί ποινική δίωξη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση ΕΔΩ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΜΕ

Check Also

Κορωνοϊός: 189 νέα περιστατικά – Δύο θάνατοι

Κορωνοϊός: 189 νέα περιστατικά – Δύο θάνατοι Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 25 Οκτωβρίου …

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκαν δείγματα της μετάλλαξης Δέλτα+ στη Κύπρο

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκαν δείγματα της μετάλλαξης Δέλτα+ στη Κύπρο Στο πλαίσιο της αλληλούχισης νέων στελεχών του …