Οι κάτοχοι τραπεζικών αξιογράφων, συγκεντρώθηκαν έξω από τη Βουλή των Αντιπροσώπων την ώρα που συνεδρίαζε η Ολομέλεια του Σώματος εκφράζοντας ακόμα μια φορά την αγανάκτηση τους.
O Φώτος Φωτιάδης, μέλος της Πρωτοβουλίας των Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων είπε ότι τα συρματοπλέγματα της Αστυνομίας είναι χειρότερα από αυτά των Βρετανών επί αποικιοκρατίας, ενώ μίλησε για φόβο των Βουλευτών να αντικρίσουν από κοντά τους Κατόχους Τραπεζικών Αξιογράφων.
Τριμελής αντιπροσωπεία των συγκεντρωθέντων πέρασε μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας για να παρακολουθήσει τις εργασίες της και να δει την αντίδραση, όπως δήλωσαν, των Βουλευτών και ειδικά των Αρχηγών των Κομμάτων.
Στον προαύλιο χώρο της Βουλής οι κάτοχοι αξιογράφων έστησαν μια μεγάλη επιταγή στην οποία αναγράφονταν
Πληρώστε : Εξαπατημένοι κάτοχοι αξιογράφων,
Ευρώ : Mόχθοι μιας ζωής
Υπογραφή : Νίκος Αναστασιάδης,
Επιταγή : Ακάλυπτη.
Ανάρτησαν επίσης πλακάτ στα οποία αναγραφόταν η φράση “Σήμερα ψηφίζετε εσείς, του χρόνου ψηφίζουμε εμείς”, “Ακάλυπτες επιταγές υποσχέσεων”.