ΔΗΣΥ: Τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται και δε λύνονται με απαγορευτικά διατάγματα

«Τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται και δε λύνονται με απαγορευτικά διατάγματα» αναφέρει σε ανακοίνωση ο Δημοκρατικός Συναγερμός αναφορικά με το διάταγμα χρήσης μοτοσικλετών και αντιμετώπιση της ηχορύπανσης

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Σε σχέση με το διάταγμα της αστυνομίας που εκδόθηκε χθες σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα της ηχορύπανσης θέλουμε ως Δημοκρατικός Συναγερμός να αναφέρουμε πως:

Αναγνωρίζουμε από τη μια το διαχρονικό πρόβλημα που υπάρχει. Είναι ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί χιλιάδες συμπολίτες μας που ζουν κοντά στους δρόμους που χρησιμοποιούνται ως πίστες ταχύτητας. Από την άλλη πιστεύουμε πως τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται και δε λύνονται με απαγορευτικά διατάγματα. Ίσως κάποιες φορές τα διατάγματα αυτά να φέρουν και τα αντίθετα αποτελέσματα.

Τέτοια ζητήματα αντιμετωπίζονται με συνολικές και σφαιρικές πολιτικές, που ξεκινούν από την πρόληψη και την ενημέρωση, που δίνουν εναλλακτικές επιλογές και που αξιοποιούν τους πόρους της αστυνομικής δύναμης για σωστή αστυνόμευση.

Ως εκ τούτου πιστεύουμε πως το μεγάλο ζήτημα που υπάρχει μπορεί και πρέπει να αντιμετωπιστεί με άλλους τρόπους παρά με απαγορευτικά διατάγματα.

Check Also

ΑΚΕΛ: Καλούμε την κυβέρνηση επιτέλους να ασχοληθεί με την ουσία

Share Twitter Σημασία έχει τι λένε για σένα οι τρίτοι και όχι τι λες εσύ …

Σύλληψη 54χρονου – Παρέλαβε πακέτο με 2,900γρ. κάνναβης

Share Twitter Σύλληψη 54χρονου – Παρέλαβε πακέτο με 2,900γρ. κάνναβης Υπό κράτηση 54χρονος ύποπτος για …