ΔΗΣΥ: Με Αννίτα Δημητρίου διεκδικεί την προεδρία της Βουλής

ΔΗΣΥ: Με Αννίτα Δημητρίου διεκδικεί την προεδρία της Βουλής

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ,  Αβέρωφ Νεοφύτου, σε συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε την απόφαση του κόμματος για την προεδρία της Βουλής.

Ο ΔΗΣΥ θα έχει τη δική του υποψηφιότητα για την Προεδρία της Βουλής, μέχρι τέλους, είπε εισαγωγικά ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ. Πρόκειται για μια επιλογή που έχει όλες τις προϋποθέσεις να ψηφιστεί και να στείλουμε ένα μήνυμα ότι ξεπερνούμε τα κομματικά στεγανά. Από την ίδρυση της Δημοκρατίας δεν έχει υπάρξει γυναίκα Πρόεδρος της Βουλής.

Ανακοινώνοντας την ιστορική υποψηφιότητα της Αννίτας Δημητρίου ανέφερε:

«Πρόκειται για μια επιλογή συνειδητή με ισχυρό συμβολισμό. Μια επιλογή που έχει όλες τις προϋποθέσεις να ψηφιστεί από την ευρεία πλειοψηφία της Βουλής και να στείλουμε ακόμα ένα μήνυμα. Ότι ξεπερνούμε τα στεγανά…Είναι στα χέρια μας ακόμα ένα στερεότυπο που υπάρχει στην κοινωνία μας για δεκαετίες.»

Μπορεί επάξια να συμβολίσει την νέα εποχή και στην Βουλή αλλά και την νέα εποχή για την χώρα μας, συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

 

Check Also

Συνάντηση Αβέρωφ με εκπαιδευτικούς απογευματινών και βραδυνών προγραμμάτων

Συνάντηση Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου με αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών απογευματινών και βραδινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Υπουργείου …

Πύλη εμβολιασμού – Διαθέσιμα ραντεβού για άτομα άνω των 18 ετών

Η πανδημία θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά μόνο μέσω του εμβολιασμού – Διαθέσιμα ραντεβού για όλα τα …