ΔΗΣΥ: Μας προκαλεί πραγματικά αλγεινή εντύπωση η συνεχιζόμενη στάση και ρητορική του Υπ. Εργασίας

Μας προκαλεί πραγματικά αλγεινή εντύπωση η συνεχιζόμενη στάση και ρητορική του Υπουργού Εργασίας, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση ο Δημοκρατικός Συναγερμός, σε απάντηση στις τοποθετήσεις του Υπουργού Εργασίας

“Συνεχίζει και σήμερα να μηδενίζει την αξία της συνάντησης μας με εργαζόμενους του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας. Συνάντηση που επαναλαμβάνουμε πραγματοποιήθηκε μετά από δική τους πρόσκληση.

Ας αντιληφθεί επιτέλους ο Υπουργός Εργασίας πως είτε είμαστε σε προεκλογική περίοδο είτε όχι, οι αντιπρόσωποι των πολιτών και οι θεσμικοί φορείς έχουν υποχρέωση να βρίσκονται δίπλα στους πολίτες και να αναζητούν απτές λύσεις. Αυτή είναι η αποστολή τους και έτσι λειτουργεί η δημοκρατία.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η Πρόεδρος του βρίσκονται και θα βρίσκονται καθημερινά δίπλα στους πολίτες που το έχουν ανάγκη. Όσο και αν αυτό μπορεί να ενοχλεί κάποιους. Αντί λοιπόν ο Υπουργός να οξύνει το κλίμα, καλύτερα είναι να κάνει τη δουλειά του.

Επαναλαμβάνουμε. Ο Υπουργός και η κυβέρνηση οφείλουν να εγκύψουν στα πραγματικά προβλήματα για να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις.”