ΔΗΣΥ: Εκθεμελιώνουν την προσπάθεια μεταρρύθμισης στην ΤΑ οι δηλώσεις Άντρου Κυπριανού

Εκθεμελιώνουν την προσπάθεια μεταρρύθμισης στην τοπική αυτοδιοίκηση οι δηλώσεις Άντρου Κυπριανού, τόνισε σε γραπτή δήλωσή του ο εκπροσώπος Τύπου και Βουλευτής του  Δημοκρατικού Συναγερμού, Δημήτρης Δημητρίου

Οι χθεσινές δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ για την τοπική αυτοδιοίκηση, όχι μόνο δεν βοηθούν την προσπάθεια μεταρρύθμισης αλλά τείνουν δυστυχώς να την εκθεμελιώνουν.

Η επιμονή του κ. Άντρου Κυπριανού στην πραγματοποίηση δημοψηφισμάτων, παρά το γεγονός πως αυτό το ζήτημα τέθηκε ενώπιον της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Δήμων στις 2 Νοεμβρίου και εκεί αποφασίστηκε να προχωρήσει η μεταρρύθμιση χωρίς δημοψηφίσματα, αποδεικνύει δυστυχώς πως το κόμμα της αριστεράς επιμένει να προσθέτει προσκόμματα στην πραγματοποίηση μιας ακόμη σημαντικής αλλαγής που θα βελτιώσει το επίπεδο ζωής των συμπολιτών μας.

Το πρώτο και απαραίτητο συστατικό για την πραγματοποίηση κάθε αλλαγής, μικρής ή μεγάλης, είναι η πολιτική βούληση. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η κυβέρνηση του Προέδρου Αναστασιάδη αποδεικνύουμε πως έχουμε την πολιτική βούληση για να προχωρήσουμε και σε αυτή τη μεταρρύθμιση. Σήμερα χρειάζεται να δείξουν ανάλογη πολιτική βούληση και τα άλλα κόμματα για να προχωρήσει η συγκεκριμένη και κρίσιμη μεταρρύθμιση και στο κοινοβούλιο. Η επαναφορά ζητημάτων που θεωρούνται λυμένα, κάθε άλλο παρά απόδειξη πολιτικής βούλησης είναι.

Check Also

Υπ. Υγείας: Δυστυχώς, αρκετοί εξακολουθούν να συμπεριφέρονται ανεύθυνα

Share Twitter Για να έχει νόημα η προσπάθεια, θα πρέπει να υπάρχει πραγματικός περιορισμός, τόνισε …

Βουλή: Αναστέλλονται για 9 μήνες οι δόσεις δανείων

Share Twitter H  Ολομέλεια της Βουλής, άναψε το «πράσινο φως» για το νομοσχέδιο που αφορά …