ΔΗΣΥ: Απέχουμε από τον Φλεβάρη του 2023 άλλους 45 μήνες – Το ΑΚΕΛ να αλλάξει προτεραιότητες

»Απέχουμε από τον Φλεβάρη του 2023 άλλους 45 μήνες. Αυτό που πρέπει να κάνει το ΑΚΕΛ είναι να αλλάξει προτεραιότητες. Για το καλό της χώρας, για το καλό των πολιτών», απάντησε στο ΑΚΕΛ, ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου.

Με τη χώρα να δέχεται επίθεση στην ΑΟΖ και με την Τουρκία να απειλεί με κάθοδο και δεύτερου γεωτρύπανου στην Αποκλειστική Οικονομική μας Ζώνη, η προτεραιότητα του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού, όπως ο ίδιος δήλωσε, είναι οι Προεδρικές Εκλογές του 2023. Αυτό προκαλεί ερωτηματικά στην κοινωνία.

Ο κάθε ένας βεβαίως, είναι ελεύθερος να καθορίζει τις προτεραιότητες του. Του ΑΚΕΛ είναι προφανώς αυτή, να φύγει ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Δημοκρατικός Συναγερμός από τη διακυβέρνηση της χώρας. Οι προτεραιότητες όμως του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν έχουν να κάνουν με τις επόμενες εκλογές. Έχουν να κάνουν με όσα αφορούν τη χώρα και τους πολίτες.

Δική μας προτεραιότητα είναι η αντιμετώπιση της απειλής της Τουρκίας. Με τις συμμαχίες που χτίζουμε και προωθούμε και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και με τα πέντε μόνιμα μέλη του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ, όσο και με τις χώρες τις περιοχής.

Δική μας προτεραιότητα είναι η αποτροπή της διχοτόμησης της πατρίδας μας. Δική μας προτεραιότητα είναι να εφαρμόζουμε πολιτικές με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Να εφαρμόζουμε μεταρρυθμίσεις που θα έχουν στο επίκεντρο την κοινωνία και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Αυτές είναι οι δικές μας προτεραιότητες.

Είναι πιστεύουμε άτοπο, και εντελώς εκτός της πολιτικής πραγματικότητας, μόλις δεκαπέντε μήνες μετά τη νωπή λαϊκή εντολή με 56% που πήρε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, το ΑΚΕΛ να άγεται και να φέρεται με στόχο από σήμερα, τις προεδρικές εκλογές του 2023.

Απέχουμε από τον Φλεβάρη του 2023 άλλους 45 μήνες. Αυτό που πρέπει να κάνει το ΑΚΕΛ είναι να αλλάξει προτεραιότητες. Για το καλό της χώρας, για το καλό των πολιτών.

Check Also

Κορωνοϊός: 289 νέα κρούσματα – Τρεις θάνατοι ηλικιωμένων

Share Twitter Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 4 Δεκεμβρίου 2020: Τρία άτομα έχουν αποβιώσει …

Ληστεία στη Λάρνακα: «Μπούκαρε» με μαχαίρι σε πρακτορείο

Share Twitter Ληστεία στη Λάρνακα: «Μπούκαρε» με μαχαίρι σε πρακτορείο Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε σε …