ΔΗΠΑ για λίστα με δάνεια ΠΕΠ: Είναι καιρός να τερματιστεί η υποκρισία ….

ΔΗΠΑ για λίστα με δάνεια ΠΕΠ: Είναι καιρός να τερματιστεί η υποκρισία ….

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Χθες ήταν η διεθνής ημέρα κατά της διαφθοράς και όλοι σπεύσαμε με βαρύγδουπες δηλώσεις και ανακοινώσεις να καταδικάσουμε κάθε ενέργεια ή σκάνδαλο διαφθοράς και να δηλώσουμε πίστη στην ευνομία, τη διαφάνεια και την τιμωρία του κάθε ενόχου.

Σήμερα, δημοσιεύματα στις εφημερίδες αναφέρονται στη περίφημη λίστα με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια (ΜΕΔ) πολιτικών προσώπων, η οποία οκτώ μήνες μετά την παράδοση της από την τέως Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας στη Βουλή, πηγαινοέρχεται μεταξύ Βουλής και Κεντρικής Τράπεζας, χωρίς να γίνει απολύτως τίποτα ως προς την εξέταση της.

Προκαλεί, όμως απορία, το γεγονός ότι αυτοί οι οποίοι μέχρι χθες έδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζητήματα διαφθοράς, σήμερα σιωπούν… Οι πολίτες αναρωτιούνται και θέλουν απαντήσεις.

Είναι καιρός να τερματιστεί αυτή η υποκρισία. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια…

Αν θέλουμε πραγματικά να στείλουμε μήνυμα στην κοινωνία ότι μπορούν οι πολίτες να εμπιστεύονται τους θεσμούς του κράτους και πως οι μηχανισμοί ελέγχου είναι σε θέση με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα να ξεσκεπάζουν όλα τα φαινόμενα διαφθοράς, αυτό το σήριαλ με τη λίστα των ΜΕΔ και τα πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα, θα πρέπει να λήξει εδώ. Μια και καλή.

Check Also

Νεαρός βρήκε διαρρήκτη στο δωμάτιό του… Ακολούθησε πάλη ….

Share Twitter Νεαρός βρήκε διαρρήκτη στο δωμάτιό του… Ακολούθησε πάλη ….  Συνελήφθη 43χρονος Γύρω στις …

Νέο θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρή 80χρονη

Share Twitter Νέο θανατηφόρο τροχαίο  – Νεκρή 80χρονη Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε …