Δημοτικό κοιμητήριο Στροβόλου: Ακόμα μία απαράδεκτη ανοικτή πληγή (PHOTOS)

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ενώπιον του Δήμου έχουμε αρκετές δικαιολογημένες διαμαρτυρίες δημοτών μας που αφορούν μία σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζει το δημοτικό κοιμητήριο.

Είναι ακόμα ένα θέμα που έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο που διανθίζει με τα πιο μελανά γράμματα το κεφάλαιο καθαριότητα στον δήμο μας

Με αφορμή όλες αυτές τις διαμαρτυρίες η Δημοτική ομάδα του ΑΚΕΛ ανέδειξε αυτό το θέμα ενώπιον της ειδικής σύσκεψης που έγινε υπό την προεδρία του δημάρχου που εξέτασε τα πολλαπλά προβλήματα καθαριότητας στην πόλη μας.

Με δική μας παρέμβαση πραγματοποιήθηκε χθες, επί τόπου σύσκεψη με τα αρμόδια τμήματα του δήμου για να επεξεργαστούμε λύσεις που θα αλλάζουν δραστικά την σημερινή απαράδεκτη κατάσταση.

Δυστυχώς διαπιστώσαμε από πρώτο χέρι ότι υπάρχουν εικόνες που μόνο ντροπή και προβληματισμό προκαλούν, παντού αγριόχορτα (παρά το γεγονός όταν εμείς φωνάξαμε μόνο τότε έσπευσε επί τόπου συνεργείο για μία γρήγορη επιφανειακή κοπή των χόρτων) σκουπίδια ακόμα και δίπλα στους τάφους, βρύσες σπασμένες δεμένες πρόχειρα με κορδέλες και πολλά άλλα.

Όταν μάλιστα κάναμε συγκρίσεις με το τι πραγματικά υπάρχει στο διπλανό κοιμητήριο του Δήμου Λευκωσίας τότε είναι που δεν χωρούν οι οποιεσδήποτε δικαιολογίες.

Η Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ έχει εντάξει την περίπτωση του δημοτικού κοιμητηρίου σε εκείνες όλες που χρειάζονται εδώ και τώρα άμεσες πρακτικές λύσεις προκειμένου να σταματήσουμε τις εστίες που προσβάλλουν την πόλη μας.

Συγκεκριμένα στην επόμενη συνεδρία της ολομέλειας του Δημοτικού συμβουλίου θα καταθέσουμε σειρά πρακτικών άμεσων μέτρων.

Θα επαναλάβουμε για μία ακόμα φορά ότι το επίπεδο μίας σύγχρονης και ανθρώπινης πόλης καταγράφεται στην πράξη από το πόσο όμορφα αισθάνονται οι άνθρωποι, κατά πόσο η δημοτική αρχή αφουγκράζεται και αντιλαμβάνεται τις λαϊκές ανάγκες, με απλά καθημερινά μέτρα μαζί με τους δημότες αγωνίζεται για την ποιότητα ζωής.

Οι δημότες Στροβόλου, έχουν βαρεθεί τις εκδηλώσεις βιτρίνας, τις χειραψίες, τα πρόσκαιρα και τα επιφανειακά ζητούν εδώ και τώρα έργα που θα έχουν αντίκτυπο στην υγεία την καθαριότητα την ευημερία.

Δυστυχώς πρέπει να παρατηρήσουμε ο δήμαρχος και πολλοί άλλοι εντός του Δήμου είναι απλοί παρατηρητές.

Δημοτική Ομάδα ΑΚΕΛ στον Δήμο Στροβόλου

Check Also

ΠτΔ για διορισμό Γ. Εισαγγελέα: Δεν έχει το δικαίωμα η αντιπολίτευση να ασκεί βέτο στις εξουσίες του Προέδρου

Share Twitter ΠτΔ για διορισμό Γ. Εισαγγελέα: Δεν έχει το δικαίωμα η αντιπολίτευση να ασκεί …

ΥΠΟΙΚ: Το νέο πακέτο στήριξης της οικονομίας – Τι περιλαμβάνει

Share Twitter Παρουσίαση του νέου πακέτου στήριξης της οικονομίας από τον Υπουργό Οικονομικών, Κωνσταντίνο Πετρίδη …