Δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα: Τα social media δεν αξίζουν τον χρόνο που τους δίνουμε

Μια ξεχωριστή ανάρτηση έκανε η Αθηναΐς Νέγκα στον λογαριασμό της στο Instagram. H δημοσιογράφος στο μακροσκελές κείμενό της μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα social media για τα οποία έγραψε πως δεν αξίζουν τον χρόνο που τους δίνουμε. Γράφει λοιπόν στην ανάρτησή της:

«Κάποια στιγμή κατάλαβα πως η μισή ώρα στον χρονοδιακόπτη ήταν υπερβολικά πολύς χρόνος για το Instagram. Έσβησα την εφαρμογή από το κινητό μου κ πράγματι η μέρα-νύχτα κέρδισε πολύ περισσότερα από 30 λεπτά. Τα social δεν αξίζουν τον χρόνο που τους δίνουμε-γράψτε το σε έναν τοίχο του σπιτιού σας κ θα δείτε μεγάλη διαφορά. Αξίζουν να υπάρχουν στις ζωές μας αλλά όχι κ συνέχεια .θα επανέλθω με τα μεστά κείμενα υψηλής λογοτεχνικής μαστοριάς .δεν ξέρω τι θα γίνει στην τηλεόραση, με ρωτάτε κ μου κάνει εντύπωση, γιατί μονίμως αναρωτιόμαστε για το επόμενο στη ζωή ; Τι θα γινόταν αν σταματούσαμε να συζητάμε για το μετά κ ζούσαμε σαν σκύλοι που τους ενδιαφέρει το τώρα κ ποτέ το «αργότερα» κ έτσι κοιμούνται ακόμη κ στο πάτωμα από την χαλαρότητα που τους διακρίνει στην στάση ζωής. Περαστική είμαι απ όλα μετέωρος άνθρωπος, πολύ αβέβαιος κ ευμετάβλητος. Χαίρομαι που παρακολουθείτε πάντως και περιμένω τις ιδέες σας για καλεσμένους. Το άλλο νέο είναι πως μου αρέσει ξαφνικά καθημερινώς να τρώω 2 κουλούρια με σουσάμι, βγαίνω από το σπίτι κρυφά νωρίς ακόμα κ τα ΣΚ κ ψάχνω για φούρνο με ωραίο κουλούρι. Δεν ξέρω τι έπαθα. Δεν εθίζομαι ποτέ λόγω της αστάθειας που σας περιέγραφα και βρίσκω την συνέπεια που απαιτεί ένας εθισμός μέχρι να εδραιωθεί, αφόρητη. Από την άλλη, να, που ποτέ δεν πρέπει να κοροϊδεύεις. Τα σουσάμια μου, γεμίζουν τον τόπο αλλά απαιτώ σεβασμό στην διαφορετικότητα μου. Οι παθητικοί δεκτές των ψίχουλων ας σωπάσουν, έχω δικαίωμα, δεν ενοχλώ που λερώνω αυτές τις γωνιές που είναι δύσκολο να καθαριστούν στα αυτοκίνητα των άλλων και μπορούν ακόμη κ μια ολοκαίνουργια Ferrari να μετατρέψουν σε ερείπιο που κανείς δεν θέλει να οδηγεί-το αυτοκίνητο με ψίχουλα στην σχισμή του χειρόφρενου είναι παλιό -ας το πήρες χθες, είναι σαράβαλο. Δεν καταλαβαίνω από λόγια και απαγορεύσεις. Κακό στον εαυτό μου κάνω και στο κάτω κάτω εφόσον το ίδιο το κράτος επιτρέπει την πώληση κουλουριών διότι θησαυρίζει από τους φόρους, είναι νόμιμο να τα τρώω κ πρέπει να με ανέχεστε, να πασχίζετε με την ηλεκτρική σκούπα να καθαρίσετε τις μοκέτες σας και πάλι.. κάποια ψίχουλα θα μείνουν για χρόνια. Ώρα για κουλούρι- κ έτσι όπως το σκέφτομαι ένα τερατώδες ελιόψωμο θα πήγαινε ωραία».

Check Also

Αποκάλυψη της Κένταλ Τζένερ: «Είμαι χασικλού. Είναι πρώτη φορά που το λέω δημόσια»

Share Twitter Μια άγνωστη συνήθειά της αποκάλυψε η Κένταλ Τζένερ, σε επεισόδιο του podcast «Sibling …

Συνέλαβαν τον Γιώργο Μαυρίδη στο Μεξικό, τον απέλασαν αλλά επέστρεψε στα κρατητήρια

Share Twitter Απρόβλεπτες διαστάσεις λαμβάνει το περιστατικό με την σύλληψη του Θεσσαλονικιού τηλεπαρουσιαστή Γιώργου Μαυρίδη …