Δημητρίου:380 εκατομμύρια επενδύσεων, από σήμερα μέχρι το 2027 θα βελτιώσουν τις ζωές μας

Δημητρίου: 380 εκατομμύρια επενδύσεων, από σήμερα μέχρι το 2027 που θα βελτιώσουν τις ζωές μας. Αφορούν μεταξύ άλλων τη δημιουργία θέσεων εργασίας, επενδύσεις στην πράσινη οικονομία στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την ψηφιοποίησης της χώρας μας, στις μεταφορές. Αφορούν πολιτικές για καταπολέμησης των ανισοτήτων.

Εγκρίθηκε σήμερα από το υπουργικό συμβούλιο και παρουσιάστηκε από τον Υπουργό Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, η πολιτική συνοχής για τη χώρα μας. Είναι η οικονομική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για δημόσιες επενδύσεις.

380 εκατομμύρια επενδύσεων, από σήμερα μέχρι το 2027 που θα βελτιώσουν τις ζωές μας. Αφορούν μεταξύ άλλων τη δημιουργία θέσεων εργασίας, επενδύσεις στην πράσινη οικονομία, στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την ψηφιοποίησης της χώρας μας, στις μεταφορές. Αφορούν πολιτικές για καταπολέμηση των ανισοτήτων.

Είναι οι πολιτικές που ιεραρχήσαμε στις προτεραιότητες της χώρας μας. Είναι χειροπιαστές πολιτικές που θα βοηθήσουν τη Κύπρο στο δρόμο της αναγκαίας ανάκαμψης. Που να ξεκινά από πολιτικές μικρότερης εμβέλειας και να καταλήγει σε μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Είναι η ώρα της εφαρμογής, είναι η ώρα της υλοποίησης.

Check Also

Χειροπέδες σε 40χρονο ασφαλιστή – Πούλησε πλαστό έγγραφο ασφάλισης

Share Twitter Χειροπέδες σε 40χρονο ασφαλιστή – Πούλησε πλαστό έγγραφο ασφάλισης Συνελήφθη σήμερα βάσει δικαστικού …

Κούσιος: Το ΑΚΕΛ ας επικεντρωθεί στις δικές του βαρύτατες ευθύνες και εμπλοκή στη διαφθορά

Share Twitter «Το ΑΚΕΛ ας επικεντρωθεί στις δικές του βαρύτατες ευθύνες και εμπλοκή στη διαφθορά» …