Δημητρίου: Ψηφίσαμε τα νομοσχέδια που ενισχύουν την πολιτική ασύλου της κυβέρνησης

Δημητρίου: Τα σημαντικά ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται με άρνηση και καταψήφιση. Είναι με πράξεις και πολιτική βούληση που αντιμετωπίζονται και λύνονται. Και η ανεξέλεγκτη και παράνομη μετανάστευση είναι ένα ζήτημα που εμείς, ως Δημοκρατικός Συναγερμός και κυβέρνηση, αντιμετωπίζουμε με αυτόν ακριβώς τον τρόπο.

Σήμερα στη Βουλή ψηφίσαμε τα νομοσχέδια που ενισχύουν την ολοκληρωμένη πολιτική ασύλου της κυβέρνησης.

Μειώνεται ο χρόνος για προσφυγή και έφεση από τους αιτητές πολιτικού ασύλου κατά των αποφάσεων της υπηρεσίας ασύλου. Είναι αποφάσεις που μειώνει τους χρόνους ολοκλήρωσης μιας αίτησης για πολιτικό άσυλο.

Το ΑΚΕΛ και οι Οικολόγοι βεβαίως καταψήφισαν. Αφού προηγουμένως έφεραν τροπολογίες που στην ουσία ήθελαν να καταργήσουν τη βούληση της κυβέρνησης για μείωση των χρόνων προσφυγής και ένστασης. Αφού πριν δύο βδομάδες, το ΑΚΕΛ και οι Οικολόγοι, προσπάθησαν να τορπιλίσουν την όλη προσπάθεια, καταψηφίζοντας την απαραίτητη τροπολογία του συντάγματος.

Τα σημαντικά ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται με άρνηση και καταψήφιση. Είναι με πράξεις και πολιτική βούληση που αντιμετωπίζονται και λύνονται. Και η ανεξέλεγκτη και παράνομη μετανάστευση είναι ένα ζήτημα που εμείς, ως Δημοκρατικός Συναγερμός και κυβέρνηση, αντιμετωπίζουμε με αυτόν ακριβώς τον τρόπο.

Check Also

Στη φυλακή για 10 χρόνια ο 34χρονος που παρέλαβε «πακέτο» με 7 κιλά κάνναβης

Share Twitter Ποινή φυλάκισης 10 ετών σε 34χρονο για υπόθεση ναρκωτικών Ποινή φυλάκισης διάρκειας 10 …

Άντρος: Ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε με έπαρση ότι είναι απολύτως άμωμος και αμόλυντος

Share Twitter Ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε με έπαρση ότι είναι απολύτως άμωμος και αμόλυντος, ανέφερε …