Δημητρίου: Το σχέδιο για την Κύπρο του Αύριο, είναι συγκεκριμένο, αναλυτικό και πλήρως επεξηγηματικό

Δημητρίου: Το σχέδιο για την Κύπρο του Αύριο, είναι συγκεκριμένο, αναλυτικό και πλήρως επεξηγηματικό. Από χθες είναι και εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση που θα συμβάλει ενεργά στην υλοποίηση του.

Το σχέδιο για την Κύπρο του Αύριο, είναι συγκεκριμένο, αναλυτικό και πλήρως επεξηγηματικό. Από χθες είναι και εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση που θα συμβάλει ενεργά στην υλοποίηση του.

Σε αυτό το σχέδιο, στην ερώτηση για το ποια Κύπρο θέλουμε για μας και για τα παιδιά μας, όλοι έχουμε ρόλο να διαδραματίσουμε. Και εμείς στον Δημοκρατικό Συναγερμό μαζί με την κυβέρνηση αλλά και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις ψηφίζοντας τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο κοινοβούλιο.

Ρόλο έχουν και όλοι οι πολίτες. Χρειάζεται να αγκαλιάσουν, να ενισχύσουν, να πιστέψουν πως μπορούμε να ζήσουμε σε μια καλύτερη Κύπρο, στην Κύπρο του αύριο.

Ο στρατηγικός αυτός σχεδιασμός, που πάει μέχρι το 2026 και αφορά την Κύπρο της επόμενης εικοσαετίας, δεν είναι μόνο σχεδιασμός της κυβέρνησης Αναστασιάδη ή του Δημοκρατικού Συναγερμού. Είναι ο σχεδιασμός όλων των Κυπριών. Για μας και για τα παιδιά μας.

Check Also

Νέα κατηγοριοποίηση χωρών τίθεται σε ισχύ από την Πέμπτη

Η νέα κατηγοριοποίηση τίθεται σε ισχύ από την Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021.  Οι πιο κάτω …

Καλή η επιδημιολογική εικόνα στα σχολεία – Μια ενδεχόμενη έξαρση μπορεί να ανατρέψει τα πάντα

Καλή χαρακτήρισε γενικώς την επιδημιολογική εικόνα στα σχολεία, η έφορος κλινικών εργαστηρίων, συντονίστρια του προγράμματος …