Δημητρίου: Οι πολίτες αναγνωρίζουν την διαφορά του χθές με το σήμερα

Οι πολίτες αναγνωρίζουν την διαφορά του χθές με το σήμερα, πρέπει να συνεχίσουμε στην κατεύθυνση της σταθερότητας και ανάπτυξης ανέφερε σε δήλωση της, η Εκπροσώπος Τύπου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη,  Αννίτας Δημητρίου αναφερόμενη στις προεδρικές εκλογές:

Επιλέγουμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε στον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης. Αυτή είναι η μοναδική κατεύθυνση για να μπορέσει η Κύπρος να προχωρήσει ακόμα πιο μπροστά, σταθερά και υπεύθυνα.

Η συνέχιση της ανάπτυξης, της μείωσης της ανεργίας, της προοπτικής δεν μπορούν να θεωρούνται δεδομένες. Ο κίνδυνος να επιστρέψουμε στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια είναι υπαρκτός αν εφαρμοστούν ξανά οικονομικές προσεγγίσεις και φιλοσοφίες που δοκιμάστηκαν την προηγούμενη πενταετία και απέτυχαν.

Οι πολίτες αναγνωρίζουν την διαφορά του χθές με το σήμερα, της απραξίας με την αποτελεσματικότητα, της στασιμότητας με την προοπτική.

Οι πολίτες αναγνωρίζουν ότι σήμερα ζούμε σε μια Κύπρο που συνέχεια αλλάζει προς το καλύτερο.

Οφείλουμε να συνεχίσουμε σε σταθερή πορεία, σε πορεία ανάπτυξης. Με ασφάλεια, με την Κυπριακή Δημοκρατία διεθνώς καταξιωμένη.

Οφείλουμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε με ενότητα και υπευθυνότητα στα μικρά και μεγάλα προβλήματα χωρίς δογματισμούς και φοβικά σύνδρομα αλλά με σταθερότητα και προοπτική, όπως αξίζει στην Κύπρο μας, όπως αξίζει στον κάθε πολίτη ξεχωριστά αυτού του κράτους.

Check Also

Έκρηξη σε αυτοκίνητο αναβάτη στον Άγιο Δομέτιο

Share Twitter Έκρηξη σε αυτοκίνητο στον Άγιο Δομέτιο,  προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής. Αμέσως …

ΥΠΑΜ: Πτήσεις των γαλλικών μαχητικών στις περιοχές Πάφου

Share Twitter Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, τα γαλλικά αεροπλάνα θα εκτελούν αύριο πτήσεις …