Δημητρίου: Να μπει ένα τέλος στο μηδενισμό και στην πολιτική επιπέδου κουτσομπολιού από πλευράς του ΑΚΕΛ

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Δημοκρατικού Συναγερμού για λεγόμενα ΓΓ ΑΚΕΛ περί δήθεν σχεδίων διχοτόμησης της ΑΟΖ

Ο μηδενισμός και η λάσπη δεν έχουν τέλος για το ΑΚΕΛ. Ωστόσο η πρακτική αυτή καθίσταται και εθνικά επιζήμια όταν ξεπερνάει τα ίδια τα όρια που βάζει το ΑΚΕΛ καθημερινά, στον κατήφορο που έχει πάρει.

Χθες καλέσαμε τον ΓΓ του ΑΚΕΛ να ανακαλέσει τις δηλώσεις του για τις δήθεν πληροφορίες που υποστηρίζει ότι έχει για τα σχέδια διχοτόμησης της ΑΟΖ. Δεν το έκανε. Τον καλούμε και σήμερα είτε να ανακαλέσει είτε να τεκμηριώσει τα όσα υποστηρίζει. Ξέρουμε εκ των προτέρων πως δεν θα το πράξει. Σε διαφορετική περίπτωση θα καταρρεύσει η μηδενιστική αντιπολίτευση που ασκεί ο ίδιος και τα στελέχη του ΑΚΕΛ.

Είναι αδήριτη ανάγκη να παραμείνουμε όλοι προσηλωμένοι στην προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας, στις προσπάθειες αντιμετώπισης των έκνομων ενεργειών της Τουρκίας και στις προσπάθειες για επίλυση του εθνικού μας θέματος.

Απαιτείται σοβαρότητα. Κι όσοι δεν τη διαθέτουν ας τους κρίνει ανάλογα η κοινωνία στην οποία τους παραδίδουμε. Για να μπει ένα τέλος στο μηδενισμό και στην πολιτική επιπέδου κουτσομπολιού.

Check Also

Ελεγκτική Υπηρεσία: Τι αναφέρει για τη διαπραγμάτευση με Ryanair

Ανακοίνωση Ελεγκτικής Υπηρεσίας αναφορικά με την Έκθεσή της για τη διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή για …

Σχέδιο Χορηγιών για αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών – Όλες οι λεπτομέρειες

Σχέδιο Χορηγιών για αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών σε κατοικίες ευάλωτων καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας Σε συνέχεια των …